BLOG

Kanada Vize Reddi: Tekrar Başvuru Yapabilir Miyim?

A -A +
Kanada Vize Reddi: Tekrar Başvuru Yapabilir Miyim?

Eğitim kalitesi, refah düzeyi, güvenlik ve sosyal haklar açısından dünyanın en ileri ülkelerinden biri kabul edilen Kanada, her yıl binlerce kişi tarafından ziyaret edilen çok popüler bir ülkedir. Kanada’ya yapılan ziyaretler genellikle dil eğitimi, üniversite eğitimi (lisans, yüksek lisans, doktora gibi programlar), arkadaş veya akraba ziyareti, fuar katılımı gibi ticari ziyaretler, firma görüşmeleri ve muhteşem doğası ve kendine has kültürü itibariyle gerçekleştirilen turistik ziyaretlerdir.

Kanada, zor vize veren ülkelerden biri olarak görülür: Kanada toplumunun yüksek standartlarının Kanada vize prosedürlerine de yansıdığı söylenebilir. Bu prosedürler kapsamında vize başvurusu yapanlar, titiz bir inceleme sürecinden geçerek Kanada için herhangi bir illegal göç veya güvenlik sorunu teşkil etmeyeceklerini, Kanada seyahatlerinde yapacakları harcamaları karşılayacak maddi güce sahip olduklarını ve seyahatleri bittikten sonra kendi ülkelerine döneceklerini kanıtlamaları beklenir.

Kanada Konsolosluğu, zaman zaman çeşitli gerekçelerle bu beklentilerin karşılanamadığına kanaat getirerek vize başvurularını reddedebilir. Reddedilen başvurular ise, vize başvuru ücretinin iade edilmemesi bir yana, seyahat planlarının iptal olması nedeniyle maddi ve manevi kayıplara neden olabilmektedir. Ancak vize başvurunuzun reddedilmesi, tekrar başvuru yapamayacağınız anlamına gelmez. Doğru ve profesyonel bir anlayışla hareket ederek tekrar başvuru yapabilir, Kanada vizenizi alabilirsiniz!

Reddedilen Kanada vizesine tekrar başvuru yapabilmek için öncelikle başvurunuzun hangi gerekçeyle reddedildiğini tespit etmek çok önemlidir. Örneğin, başvurunuz eksik veya hatalı evrak nedeniyle reddedildiyse bu evraklar doğru ve eksiksiz bilgilerle hazırlanarak yeniden başvuru dosyanıza eklenmelidir. Eğer Kanada Konsolosluğu yeterli maddi olanaklara sahip olmadığınız kanaatini taşıyorsa, sizin veya sponsorunuzun yeterli maddi güce sahip olduğunu gösteren belgeler eklenmelidir. 

Eğer başvurunuz Kanada seyahatinizden sonra ülkenize geri dönmeyeceğiniz kanaatinin oluşması yüzünden reddedildiyse, bu noktada başvuru dilekçeniz tekrar kaleme alınarak seyahat amacınız, planınız, tüm ayrıntılarıyla ve açık, net, profesyonel bir dille açıklanmalıdır. Unutmayın ki yeniden başvuru yaparken dezavantajlı konumunuzu olumlu bir kanıya çevirmek açısından dürüstlüğünüz ve konsolosluk nezdinde ciddi bir tutum takınmanız son derece önemlidir.

Reddedilen Kanada vize başvurunuz için yapacağınız tekrar başvurularda Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı firmamızın uzman ve tecrübeli ekibine güvenebilirsiniz. Yukarıda saydığımız nedenlerden ve başvurunuzun reddedilmesi sebebiyle içinde bulunduğunuz dezavantajlı konumdan dolayı profesyonel destek almak en başta sizin yararınıza olacaktır. Yeniden başvuru oranlarında ciddi bir başarı sağlamanın gururunu yaşayan ekibimiz; bu süreçte öncelikle vize başvurunuzun neden reddedildiğini doğru tespit ederek bu konuda atılacak adımlar konusunda doğru bir strateji oluşturacak, ihtiyaç duyabileceğiniz tüm bilgileri sizlerle paylaşacak ve gerekli olması halinde doğru bir mülakat stratejisi hazırlayarak tüm işlemleri sizin adınıza yürütüp hızla sonuçlandıracaktır. 

Bugüne kadar pek çok ülkeden binlerce vize başvurusunu olumlu sonuçlandıran uzman kadromuza Ankara, İstanbul ve İzmir ofislerimizden ulaşabilir, merak ettiğiniz tüm sorulara yanıt bulabilirsiniz! Reddedilen Kanada vize başvurularınız nedeniyle maddi ve manevi kayıp yaşamak istemiyorsanız, tecrübeli ekibimiz her zaman yanınızda!

Reddedilen vizeniz için tekrar başvuru yapmak isterseniz, yan taraftaki Online Randevu Formumuzu doldurarak işlemlerinizi hemen başlatabilirsiniz!

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.