BLOG

Kanada Vizesi İçin Gerekli Evraklar

A -A +
Kanada Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Refah seviyesinin oldukça yüksek olduğu ülkelerden biri olan Kanada; bugün bir çok kişinin ziyaret etmek istediği ülkelerin başında gelmektedir. Ancak yaşanan  son koronavirüs vakası ile birlikte elbette ziyaretçiler ve seyahat tutkunları ne yazık ki yurt dışına çıkamamaktadır. Elbette bu süreç geçici bir süreçtir ve tüm bu olaylar sonrası konsolosluklar yeniden açılıp, seyahatler ve ziyaretler de yeniden başlayacaktır. Bu süreçte vize randevuları için yığılma yaşanabilir; bu yüzden Kanada vizesi için gerekli evrakların listesine geçmeden önce, oluşabilecek yoğunlukların önlenebilmesi adına Re-vize'nin ücretsiz olarak sunmuş olduğu vize talep simülasyonundan kısaca bahsedelim.

Talep Simülasyon Sistemi Nedir?

Vize randevu simülasyonu, korona sonrası bütün konsoloslukların ve yetkili vize merkezlerinin açılması ile vize randevularının yığılmasını önlemek amacıyla, vize randevularının takibinin gerçekleştirildiği bir vize takip sistemidir. Bu sisteme ücretsiz olarak kayıt olduğunuz sürece, tüm vize randevu süreçlerinizi sizler adınıza gerçekleştirerek, yaşayabileceğiniz zaman israfından ya da olası olumsuzluklardan sizleri korumaktayız. Kurmuş olduğumuz vize takip simülasyonumuz; İngiltere, ABD, Kanada, İsrail, Hindistan ve tüm Schengen ülkeleri başta olmak üzere diğer tüm ülkelerin vize süreçlerine ve randevu sistemlerine uygun olarak tasarlanmıştır.

Peki Kanada Vizesi İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

Randevu sistemimizden bahsettiğimize göre, gerekli olan evraklardan bahsedebiliriz. Öncelikle söylemek gerekir ki vize türünüz seyahat amacınıza ve mali durumunuza göre değişecektir. Ayrıca ülke İngiltere gibi, yeşil pasaport sahiplerine vize uygulamaktadır. Başvurular, yetkili vize işlem merkezleri üzerinden gerçekleştirilir. Ve başvurunuz Ankara Konsolosluğu tarafından değerlendirilir. Kanada, uzun süreli vize verme eğiliminde olup başvurunuz olumlu ise çoğu zaman pasaportunuzun geçerlilik süresinin sonuna kadar vize vermektedir. Başvuru süreci 7-14 gün içinde tamamlanır.

Vize türlerine göre istenen evraklar da değişkenlik göstermektedir. Ancak yine de halihazırda bulundurmanız gereken evraklar arasında; pasaportunuz, nüfus kayıt örneğiniz, iki adet biyometrik fotoğrafınız, varsa davetiyeniz ve başvuru formunuz bulunmaktadır. Evraklar titiz bir şekilde konsolosluğa teslim edilmelidir. Bu noktada profesyonel bir yardım almak son derece önemlidir. Kanada vizesi ve detayları hakkında bilgi almak için Whatsapp hattımıza mesaj bırakabilir ya da online iletişim formundan bizlere ulaşabilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.