BLOG

Kanada Vizesi Kaç Günde Alınır?

A -A +
Kanada Vizesi Kaç Günde Alınır?

Yaklaşık 40.000 Türk’ün ikamet ettiği Kanada, Türkiye vatandaşlarına vize uygulayan ülkelerden biridir. Türkiye vatandaşlarının Kanada ziyaretleri çoğunlukla akraba-aile ziyaretleri, turistik ve eğitim amaçlıdır. 2017 yılında ülkemizden yaklaşık 17 bin 932 kişi Kanada’yı ziyaret etmiştir.

Seyahat amacınıza göre başvuracağınız vize türü değişecektir, bu da aynı zamanda gerekli evrakların da değişmesi anlamına gelmektedir. Başvurunuzu doğru kategoriden yaptığınıza emin olmak için profesyonel destek almanızı tavsiye ederiz. 

Kanada vizesi için başvurularınızı yetkili başvuru merkezlerine yapabilirsiniz, konsolosluğa gitmeniz şart değildir. İngiltere ve/veya Amerika vizeniz varsa Kanada vizesi alma ihtimaliniz çok yüksek olur. Kanada, genelde uzun süreli vize verir ancak yapılan başvuruları oldukça titiz bir incelemeye tabi tutar. Eksik veya yanlış bir evrak ile başvurduğunuz vizenin olumlu sonuçlanması pek mümkün değildir. Doğru formları eksiksiz doldurmanız çok önemlidir. Başvuru ücreti gibi masraflarınız olumsuz sonuçlanma halinde geri iade edilmeyeceğinden riskinizi en aza indirmeye çalışmanızı tavsiye ederiz. Hem maddi hem de manevi bir kayıp yaşamamak için profesyonel yardım almanız konsolosluklar tarafından da önerilmektedir. 

Peki, Kanada vizesi kaç günde çıkar?

Kanada vizesi için başvurunuz normal şartlar altında 2-4 hafta içerisinde sonuçlanır. Ancak eksik ve/veya yanlış evrak ile yapılan başvurularda, ek evrak talep edildiğinde ya da bayram ve resmi tatil gibi konsoloslukların kapalı olduğu günler dolayısıyla bu süre uzayabilmektedir. 

Alanında profesyonel bir anlayışla hizmet veren, sürekli değişen prosedürleri yakından takip ederek gerekli tüm bilgiye hakim olan Re-Vize danışmanlarından yardım alarak doğru başvuru ve doğru evraklarla sürecinizi hızlandırmanız mümkündür. Başvuru sürecini sizin adınıza yürütecek olan danışmanlarımız aynı zamanda uçak bileti, konaklama, seyahat sigortası gibi konularda da ücretsiz danışmanlık hizmeti vermektedir. Sorunsuz Kanada vizesi almak için bizimle iletişime geçebilir, İzmir ve Ankara’daki ofislerimizi ziyaret edebilirsiniz. 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.