BLOG

Kanada Vizesi Kolay Çıkar mı? Nasıl Bir Yol İzlemeliyim?

A -A +
Kanada Vizesi Kolay Çıkar mı? Nasıl Bir Yol İzlemeliyim?

   

Refah seviyesinin en yüksek olduğu ülkelerden biri olan Kanada, bugün pek çok kişinin görmek ve yaşamak istediği ülkelerin başında gelmektedir. Kuzey Amerika Kıtası'nın en kuzeyinde bulunan Kanada dünyanın en gelişmiş ülkelerinden biri olup teknolojik ve ekonomik açıdan Amerika Birleşik Devletleri’ne benzetilmektedir. Britanya ve Fransa’nın kültürlerinin bir harmanı olan Kanada’nın başkenti Ottawa’dır.  Özellikle eğitim ve iş alanında en çok tercih edilen, çok gelişmiş bir eğitim sistemine sahip olan Kanada’ya, Türkiye’den çok sayıda turist gitmektedir. Eğitim, ticaret ve göçten ziyade turistik ve aile-akraba ziyareti amacıyla da Türkiye’den çok sayıda turist ağırlayan Kanada Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına vize uygulamaktadır. Peki Kanada vizesi kolay çıkar mı?

Amerika veya İngiltere vizesi sahiplerine çok rahatlıkla vize veren Kanada Konsolosluğu, Yeşil, Gri, Siyah ve Bordo pasaport sahiplerinin hepsine vize uygulamakta olup başvuruları oldukça detaylı ve sıkı bir incelemeden geçirir. Ankara Konsolosluğu tarafından incelenen başvuruları, yetkili vize merkezlerinden yapmanız mümkündür. 7 ila 14 gün içerisinde sonuçlanan başvurularınız eğer olumlu ise pasaportunuzun geçerlilik süresi dolana kadar sürmesi mümkündür.

Kanada Vize Süreci

Kanada vizesi için yapacağınız başvuruda evraklarınız çok sıkı incelenir ve karmaşık prosedürler vardır diyebiliriz. Ancak bu prosedürlere hakim olan profesyonel kişi ve şirketlerden destek alırsanız, adımlarınızı tek tek sağlam basarak atarsanız ve en önemlisi amacınıza uygun kategoriden doğru evraklarla başvuru yaparsanız Kanada vizesini rahatlıkla alabilirsiniz. Kısacası konsolosluklar eğer eğitim alma amacıyla seyahat edeceğim diyorsanız bunu destekleyen tutarlı evraklar görmek isterler. Ailemi ziyaret edeceğim dediyseniz bir davetiye görmek isterler örneğin. Eğer evraklarınız amacınız ile tutarlıysa ve seyahatinizi karşılayacak maddi gücünüz olduğunu kanıtlarsanız başvurunuzu reddetme olasılıkları çok büyük ölçüde düşecektir.

Vize başvurularını oldukça titizlikle inceleyen ve karmaşık prosedürlere sahip olan Kanada vizesine başvuru yaparken profesyonel şirketlerle çalışmak, olası bir maddi-manevi kaybın ve en önemlisi zaman kaybının önüne geçmek için gereklidir. Çünkü atlayabileceğiniz en ufak bir prosedür veya eksik evrak vizenizin reddedilmesi ile sonuçlanabilir, bu da sizin için önemli bir kayıp olabilir.

İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerimizi ziyaret ederek Kanada vize süreci ile ilgili tüm detayları en sağlıklı yoldan öğrenebilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.