BLOG

Kanada Vizesi Ret Nedenleri

A -A +
Kanada Vizesi Ret Nedenleri

Amerika kıtasının en popüler göç destinasyonlarından biri olan Kanada, Türkiye’den de çok sayıda ziyaretçiye ev sahipliği yapmaktadır. Kanada, doğal güzellikleri, son derece gelişmiş olan eğitim ve ekonomisi ile çeşitli amaçlarla seyahat etmek istenen bir ülkedir. Talebin yoğunluğu, ülkenin vize prosedürlerini sıkılaştırıp zorlaştırmıştır.

Kanada vizesi alırken size avantaj sağlayacak bir iki durum söz konusudur. Bunlardan birisi İngiltere veya Amerika vizesine sahip olmanızdır. Eğer daha önceden aldığınız ya da hala geçerliliğini koruyan bir Amerika veya İngiltere vizeniz varsa kolaylıkla Kanada vizesi alabilirsiniz. Kolayca vize almanızı sağlayacak bir diğer avantaj ise seyahatinizin bitiminde ülkenize döneceğinize dair güçlü motivasyonlar sunmaktır. 

Kanada vize başvurunuzun reddedilmesinin pek çok sebebi olabilir. Örneğin, yeterli boş sayfası bulunmayan, yıpranmış, süresi yeterli olmayan, 10 yıldan eski ya da güncel olmayan bilgiler içeren pasaportla yapacağınız başvurular kabul edilmemektedir. Prosedürleri tamamlanmayan başvurular, eksik ya da yanlış bilgiler bulunan başvuru formu da vizenizin reddedilmesi için bir sebeptir. 

Prosedürler ve bilgilerin yanlışlığı haricinde, maddi durumun seyahati gerçekleştirmeye uygun olmadığına karar verilmesi de sıkça karşılaşılan ret nedenidir. Örneğin 6 aylık bir dil eğitimi için Kanada vizesi almak istiyorsunuz, belirli bir miktar paranızın olduğunu konsolosluğa göstermeniz gerekir ki vize süresince herhangi bir maddi sıkıntı çekmeyeceğinizi kanıtlayabilesiniz. Buna ek olarak eğitiminiz (veya seyahat amacınız her ne ise) bittikten sonra ülkenize döneceğinize ikna olmadığı takdirde konsolosluk, vize talebinizi reddeder.

Vize başvurunuzun reddedilmesi halinde itiraz başvurusunda bulunabilirsiniz. Ancak itiraz başvurunda vizenizin neden reddedildiğini iyi analiz etmek çok önemlidir. İlk başvurunuzdan ret aldığınız için itiraz başvurusu biraz daha sıkıntılı bir süreçtir. Bu aşamada kesinlikle profesyonel bir destek almanızı tavsiye ederiz.

Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı olarak uzun yıllardır bu alanda hizmet veriyor ve başvurularımızdan çok yüksek oranda olumlu geri dönüş alıyoruz. İtiraz başvuruları da dahil olmak üzere, vize ile ilgili her işleminizi alanlarında uzman ve deneyim sahibi vize danışmanlarımız aracılığı ile yapabilirsiniz. Yan taraftaki Online Randevu Formu veya Canlı Destek hattı ya da telefon numaralarımız üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz. Ankara, İstanbul ve İzmir’de bulunan ofislerimizi ziyaret ederek danışmanlarımızla yüz yüze de görüşebilirsiniz. Sorunsuz Kanada vizesi almak için bizimle iletişime geçin.

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.