BLOG

Kanada'dan Uzun Süreli Vize Almak Kolay mıdır?

A -A +
Kanada'dan Uzun Süreli Vize Almak Kolay mıdır?

Refah seviyesinin oldukça yüksek olduğu ülkelerden biri olan Kanada, Kuzey Amerika kıtasının en kuzeyindeki ülkedir. Eğitim alanında en çok tercih edilen, çok gelişmiş bir eğitim sistemine sahip olan Kanada’ya, Türkiye’den çok sayıda turist gitmektedir. Eğitim, ticaret ve göçten ziyade turistik ve aile-akraba ziyareti amacıyla da Türkiye’den çok sayıda turist ağırlayan Kanada Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına vize uygulamaktadır. Peki bu kadar önemli bir ülke olan Kanada'ya gitmek için uzun süreli Kanada vizesi almak kolay mıdır?

Öncelikle şunu belirtmeliyiz ki, Kanada seyahatinizin türü ve çalışma durumunuz alacağınız vize tipini etkileyecektir. Yani eğer Kanada'ya dil eğitimi için gidiyorsanız, başvurmanız gereken vize türü Kanada eğitim vizesidir. Eğitim süresine bağlı olarak alacağınız vize türü de uzun süreli olacaktır. Diğer yandan eğer ülkeyi turistik amaçla ziyaret etmeyi düşünüyorsanız, vizeniz daha kısa süreli bir vize türü olabilir.

Uzun Süreli Kanada Vizesi Almak Kolay mıdır?

Eğer gerekli şartları taşıyorsanız ve belgelerinizi eksiksiz bir şekilde ilgili konsolosluğa sunmuşsanız uzun süreli vize almanız elbette kolaydır. Ancak burada dikkat edilmesi gereken en önemli kriter, belgelerin düzgün bir şekilde teslim ediliyor oluşudur. Aksi taktirde vizeniz olumsuz sonuçlanabilir ve vize reddi ile karşılaşabilirsiniz. Bu durumda atmanız gereken en sağlıklı adım, profesyonel bir vize danışmanlık şirketine başvurarak, vizenizi kısa yoldan kolay bir şekilde temin etmektir.

Amerika veya İngiltere vizesi sahiplerine çok rahatlıkla vize veren Kanada Konsolosluğu; yeşil  gri, siyah  ve bordo pasaport sahiplerinin hepsine vize uygulamakta olup başvuruları oldukça detaylı ve sıkı bir incelemeden geçirir. Ankara Konsolosluğu tarafından incelenen başvuruları, yetkili vize merkezlerinden yapmanız mümkündür. 7 ile 14 gün içerisinde sonuçlanan başvurularınız eğer olumlu ise pasaportunuzun geçerlilik süresi dolana kadar sürmesi mümkündür.

Re-vize İle Kanada Vizeniz Hazır!

Yıllardır sürdürdüğümüz profesyonel vize danışmanlık hizmetleri ile bugüne kadar pek çok vizenin rahat bir şekilde çıkmasına vesile olduk. İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerimizi ziyaret ederek alanında kendini uzmanlaştırmış deneyimli vize danışmanlarımız ile yüz yüze görüşebilir ve vizenizi en kısa sürede alabilirsiniz. Ya da iletişim formundan bizlere ulaşabilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.