BLOG

Kanada'ya Vizesiz Seyahat Mümkün Mü?

A -A +
Kanada'ya Vizesiz Seyahat Mümkün Mü?

Çok kültürlü bir yapıya sahip olan Kanada, gerek eğitim sistemindeki sağlam ve öncü adımları ile, gerekse yürüttüğü sosyal politikaları ve refah seviyesiyle dikkatleri üzerine çeken bir ülkedir. Amerika Kıtası’nın kuzey ucunda bulunan ülke, doğal güzellikler ve geniş topraklara sahiptir. Başkenti Ottawa olan Kanada 10 eyalet ve 3 bölgeden oluşmaktadır.

Her ne kadar göç politikası yürüten bir ülke olsa da Kanada, ülkesine giren çıkanları ince eleyip sık dokumaktadır. Schengen vizesinden farklı olarak Yeşil, Gri, Siyah pasaportlu vatandaşlar da dahil olmak üzere herkesin vize alması gerekmektedir.

İlk kez yurtdışına çıkacak ve ilk vizesini Kanada’dan alacak olan kişilerin daha katı incelemelere tabi tutulmaları olasıdır. Daha önce Amerika veya İngiltere vizesi almış ya da halihazırda ABD veya İngiltere vizesi bulunanlar ise Kanada vizesi almada avantaj sahibidirler. 

Kanada vizesi alırken dikkat etmeniz gereken noktalardan biri mali durumunuzun yeterliliğini ispat etmenizdir. Mesleğinize ve seyahat amacınıza göre değişen vize kategorilerinden size uygun olanı seçmeniz ve evraklarınızı kategorinize uygun olarak hazırlamanız çok önemlidir. Yanlış kategoriden, yanlış veya eksik evrakla başvuru yapmanız halinde başvurunuzun olumlu sonuçlanması mümkün değildir. Herhangi bir olumsuz dönüşle karşılaştığınızda büyük maddi zararlara uğramamak adına konsoloslukların çalışma gün ve saatlerini dikkate alarak olabildiğince erken başvuru yapmaya dikkat etmelisiniz. 

Prosedürlerin gün be gün değişiklik gösterdiği, zorlaştığı ya da kaldırıldığı bu dönemde profesyonel bir destek almanız sizi maddi, manevi ve zaman kaybından koruyacaktır. Elbette profesyonel destek alacağınız yeri de iyi seçmelisiniz. İzmir ve Ankara’da uzun zamandır faaliyet gösteren Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı’nın her biri alanında deneyim sahibi ve uzman danışmanları ile çalışarak sorunsuz Kanada vizesi almanız için gereken tüm bilgiyi edinebilir, süreci sizin adınıza yürütmelerine izin vererek yorulmadan vize sahibi olabilirsiniz. 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.