BLOG

Kapı Vizesi Ne Kadar Süre Geçerlidir?

A -A +
Kapı Vizesi Ne Kadar Süre Geçerlidir?

Kapı vizesi Yunan adalarına seyahat etmek için başvurulan bir vize türüdür. Genellikle Mayıs ayından Ekim ayına kadar olan yoğun feribot sezonu zamanında uygulanmaktadır. Kapı vizesi için gereken evrakları firmamıza ilettiğinizde işlemleriniz başlatılmaktadır. Evraklarınız hazırlanarak gideceğiniz adadaki gümrüğe iletilmektedir. Sonrasında seyahat gününüz geldiğinde adaya feribot ile geçerek, gümrükte parmak izi verirsiniz. İşlem bitiminde de pasaportunuza tek giriş 15 gün kalış hakkı olan kapı vizeniz basılır.

Kapı vizesi sadece gidilen ada için kullanılmaktadır. Farklı bir adaya giriş yapamaz, ülkenize döndüğünüzde kalan sürenizi kullanmak için tekrar adaya giriş yapamazsınız. Kapı vizesi için Schengen vize başvurusundaki gibi evrak talebinde bulunulmamaktadır. Gerekli bazı temel evraklar gönderilmektedir. Kapı vizesine seyahatinizden 4 iş günü öncesinde başvurmanız adaya geçtiğinizde vizenizin hazır olması için önemlidir.

Kapı vizesi başvurusu, aniden yapılan seyahat planları ve genellikle onaylanması nedeniyle tercih edilmektedir. Siz de kapı vizesi ile Yunan adalarına seyahat etmek istiyorsanız, müşteri temsilcilerimizle iletişime geçerek, ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.