BLOG

Kendilerini Başvuru Merkezi Gibi Gösterenlere Dikkat

A -A +
Kendilerini Başvuru Merkezi Gibi Gösterenlere Dikkat

Yurt dışına çıkacak kişilerin vize konusunda dikkat etmesi gereken bazı önemli hususlar vardır. Zira çoğu ülkenin vize prosedürü oldukça sıkı detaylar içermektedir. Bu konuda atılacak en ufak bir yanlış adım, izin belgesinin reddine sebep olarak kişileri maddi ve manevi zarara uğratabilmektedir. Bu konuda yapmanız gereken en mantıklı şey, vize sürecinde profesyonel bir destek almaktadır. Ancak kendilerini yetkili firma diye tanıtan çoğu firma, bugün korsan diye tabir edeceğimiz şirket statüsündedir. Bu durumda da kendilerini başvuru merkezi gibi gösterenlere dikkat etmeniz son derece mühim bir konudur.

Vize Başvuru Sürecinde Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Vize başvuru sürecinin en önemli noktalarından biri, ilgili ülkenin konsolosluğu tarafından talep edilen belgelerin doğru ve eksiksiz hazırlanmasıdır. Bu belgeler arasında vize talep dilekçesi, pasaport, biyometrik fotoğraf, gelir durumunuzu belgeleyen dokümanlar vs. bulunmakta olup hepsinin ilgili ülkenin talep ettiği formata göre hazırlanması gerekmektedir. Bu noktada, reddedilen başvuruların büyük bir bölümünün eksik ya da hatalı evraklarla yapılan başvurular olduklarını hatırlatmak isteriz. Aynı zamanda, randevuyla başvuru kabul eden ülkelerde vize başvuru randevusunun doğru zamanda ve doğru şekilde alınması da dikkatle yönetilmesi gereken bir süreçtir, her konsolosluğun işleyiş süreci birbirinden farklı olup vize başvurusu bu süreler dikkate alınarak seyahat tarihinden makul bir süre önce başlatılmalı, randevu kaydı da buna göre oluşturulmalıdır.

Vize Başvurularında Seçeceğiniz Vize Danışmanlık Firmasına Dikkat Edin!

Vize başvurunuzda destek alacağınız firmanın profesyonel olup olmadığını tespit etmek çok önemlidir, zira “korsan” diye tabir edilen firmalar bu konuda fayda sağlamaktan çok zarar verebilirler. Bir firmanın vize danışmanlık hizmeti vermeye yetkili olup olmadığını anlamak için TÜRSAB üyesi olup olmadığına bakabilirsiniz. TÜRSAB A grubu acente statüsünde bulunan Re-vize Profesyonel Vize Danışmanlığı firmamız, vize başvuru işlemlerinizi adınıza yürütmeye ve takip etmeye tam yetkili olup yasal mevzuatla tam uyum halinde faaliyet göstermektedir. Alanında uzman Re-Vize danışmanlarımız, başvurunuzdan önce pasaportunuzu teslim alarak güvenle korumakta, işlemlerinizi sizin adınıza gerçekleştirmekte ve sürecin takibini yaparak vizeniz sonuçlandığında pasaportunuzu size teslim etmektedir. Bunun yanı sıra, yurt dışı seyahatlerinizde ihtiyaç duyacağınız zorunlu sağlık sigortası, ucuz uçak bileti ve konaklama gibi konularda da ücretsiz danışmanlık hizmeti vermekteyiz.

İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerimizi ziyaret ederek vize konuları hakkında çok daha detaylı bilgiler alabilir ve Re-vize ayrıcalığından faydalanarak sorunsuz bir vize süreci geçirebilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.