BLOG

Konsolosluklardan Vize Başvurusu Yapılıyor mu?

A -A +
Konsolosluklardan Vize Başvurusu Yapılıyor mu?

Schengen vizesi alabilmek için gerekli evraklar başvuru yapacak kişilerin çalışma durumuna göre değişiklik göstermektedir. Çalışma durumunuza göre evraklarınızı hazırladığınız takdirde konsoloslukların yetkilendirdiği vize başvuru merkezlerinden randevu alınarak başvuru yapılabilmektedir. Geçmişte tüm başvurular konsolosluklardan yapılmaktaydı, ancak değişen prosedür kapsamında artık seyahat tarihinden 15 gün öncesinde randevu alınarak başvuru yapılması istenmektedir.

Vize başvuru merkezinden yapılan vize başvuruları için mutlaka sistem üzerinden randevu alınması gerekmektedir. Schengen bölgesi ve İngiltere için vize başvuruları, vize başvuru merkezlerinden yapılmaktadır. Bunun haricinde Amerika vize başvurusu şahsen konsolosluktan randevu alındıktan sonra birebir görüşme yapılarak verilmektedir. Vize başvurusu yoğun işleyen bir süreçtir. Yetkili firmamızı tercih etmeniz halinde, vize başvuru dosyanız eksiksiz şekilde hazırlanmakta, öncelikli randevunuz alınmakta ve başvuru sırasında işlemlerinizin sorunsuz yürümesi için bir danışmanımız size eşlik etmektedir.

Vize başvuru süreci hakkında ayrıntılı bilgi edinmek için dilediğinizde müşteri temsilcilerimizle iletişime geçerek aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenebilirsiniz. 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.