BLOG

Konsolosluktan Vize Alabilir Miyim?

A -A +
Konsolosluktan Vize Alabilir Miyim?

Uygun fiyatlı yurtdışı turları ve farklı ülkeleri görmek isteyenlerin sayısındaki artış nedeniyle, vize başvuruları son yıllarda yoğun talep görmektedir. Bu süreçte evraklar eksiksiz hazırlanmalı, işlemler seyahat tarihiniz göz önüne alınarak yürütülmelidir. İlk kez vize alıyorsanız, vize başvurunuzun olumlu sonuçlanma ihtimali profesyonel ekibimizin desteğiyle büyük ölçüde artacaktır. Vize başvurusu yapmadan önce çalışma durumunuza yönelik olarak hazırlamanız gereken bazı evraklar bulunmaktadır. Evraklarınızı hazırlayıp bize ilettikten sonra işlemleriniz başlatılacaktır.

Vize işlemleri geçmişte konsolosluklardan yapılabilirken artık bazı ülkeler için (örn. Schengen bölgesi) konsolosluğun yetkilendirdiği vize başvuru merkezleri aracılığıyla yapılmaktadır. Vize başvuru merkezinden başvurunuzun yapılabilmesi için, eğer ilk kez vize başvurusunda bulunuyorsanız, parmak izi randevusu almanız gerekecektir. Parmak izi randevusu süresince profesyonel ekibimizden bir kişi size eşlik edecektir. Parmak izi verdikten sonra işlemleriniz tamamlanmaktadır. Schengen vizesi için vereceğiniz parmak izi 5 yıl boyunca geçerli olacağından, daha sonra tüm Schengen vize başvurularınız bizzat gelmenize gerek kalmadan yetkili firmamız tarafından gerçekleştirilebilmektedir.

Schengen vizesi haricinde İngiltere vize başvurusu da başvuru merkezinden yapılmaktadır. Sadece Amerika vize başvurusunda online sistem üzerinden başvuru yapıldıktan sonra başvuru sahipleri konsoloslukta görüşmeye çağırılmaktadır. Bu süreçte tüm işlemleriniz profesyonel ekibimiz aracılığıyla sürdürülmektedir. Vize başvuru işlemleriniz için profesyonel ekibimizden destek almak isterseniz, müşteri temsilcilerimizle iletişime geçebilirsiniz. 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.