BLOG

Korsan Vize Danışmanlık Firmalarını Nasıl Tespit Edersiniz?

A -A +
Korsan Vize Danışmanlık Firmalarını Nasıl Tespit Edersiniz?

Bir ülkeye girmek veya bir ülkeden çıkmak için yetkili makamlardan alınması gereken izin belgesine vize adı verilmektedir. Yurt dışına çıkacak Türk vatandaşlarımızın ilgili makamlara başvurarak, gerekli izin belgeleri alması seyahatleri açısından önemli bir durumdur. Çoğu Avrupa ülkesi vize uygulaması yaptığı için, yabancı bir ülkeye gitmek için bu prosedürlere uyulması gerekmektedir. Vizeye tek başınıza da başvurabilirsiniz. Ancak prosedürler titiz detaylar içerdiği için danışman bir firma ile bu uygulamaları gerçekleştiriyor olmak sizin yararınıza olan bir durumdur. Bu süreçte dikkat edilmesi gereken önemli bir mevhum ise, vize danışmanlık merkezinin korsan olup olmadığıdır.

Vize Danışmanlık Merkezi Ne İşe Yarar?

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi, uygulamalar ince detaylar ve titiz çalışmalar gerektirdiği için, bunu bir profesyonel ekip ile gerçekleştiriyor olmak vize alım sürecinizde size yardımcı olacaktır. Örneğin sizden istenen belgelerin eksik ve yanlış teslim edilmesi vize reddine yol açacağından dolayı, bu belgelerin doğru bir şekilde ilgili konsolosluğa verilmesi gerekmektedir. Bu noktada vize danışmanlık merkezleri, yurt dışı seyahatlerinizde sizi doğru bir şekilde yönlendirerek olabilecek tüm maddi ve manevi kayıpların önüne geçecek ve vizenizin olumlu sonuçlanmasına yardımcı olacaktır.

Elbette profesyonel bir vize danışmanlığı, yanlış ve kötü niyetli yönlendirmeler ile başvuru sahiplerinin evraklarını teslim alıp başvuru merkezine götürerek kâr elde etmek değildir. Bu anlamda kendisini “tek yetkili” olarak isimlendiren, ilgili ülkenin resmi konsolosluğu gibi davranarak haksız rekabet üstünlüğü sağlamaya çalışan firmalardan kaçınmanızı şiddetle tavsiye ederiz. Zira bu durum sizi hem zamandan hem de maddiyattan dolayı zarara sokacaktır.

Peki Korsan Vize Danışmanlık Firmalarını Nasıl Tespit Edebilirim?

Bir firmanın vize danışmanlık hizmeti vermeye yetkili olup olmadığını anlamak için TÜRSAB üyesi olup olmadığına bakmanız oldukça önemli bir durumdur. TÜRSAB A grubu acente statüsünde bulunan Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı acentamız, vize başvuru işlemlerinizi sizin adınıza yürütmeye ve takip etmeye tam yetkili olup, yasal mevzuatla uyumlu bir şekilde faaliyet göstermektedir.

Yıllardır sürdürdüğümüz titiz çalışmalarımız ve deneyimli ekibimiz sayesinde vize konusunda profesyonel hizmet vererek sizi oluşabilecek her türlü maddi-manevi kayıplardan muaf tutmaktayız. İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerimizi ziyaret ederek, deneyimli ve profesyonel ekibimizle tanışabilir ve bu konuda gereken desteği alabilirsiniz. Vize başvuru süreçlerinin tüm ayrıntılarına hâkim olan ekibimiz, ihtiyaç duyduğunuz tüm bilgi ve yönlendirmeleri sağlayarak zamandan tasarruf etmenizi sağlayacaktır.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.