BLOG

Lüksemburg Vizesi Nasıl Alınır?

A -A +
Lüksemburg Vizesi Nasıl Alınır?

Başkenti ile aynı ismi taşıyan Lüksemburg, dünyada kişi başı gelir seviyesi en yüksek olan ülkelerin başında gelmektedir. NATO, OECD, Birleşmiş Milletler, Benelüks Topluluğu, Batı Avrupa Birliği ve Avrupa Birliği gibi önemli toplulukların kurucu üyeliğini yapmış olan Lüksemburg ile Türkiye de yakın ticari ilişki içerisindedir. 

1985’te imzaladığı Schengen Anlaşması ile Schengen vize bölgesine girmiş olan Lüksemburg, Türkiye Cumhuriyeti umumi (bordo) pasaportu sahibi vatandaşlarına vize uygulamaktadır. Çeşitli sebeplerle Lüksemburg’u ziyaret edecek olan vatandaşlarımızın Schengen Vizesine başvurması gerekmektedir. 

Lüksemburg Schengen Vizesi için seyahat amacınız ve mesleğinize göre değişiklik gösteren kategoriler mevcuttur. Bunlardan size uygun olanı seçerek başvuru yapmanız, vize onayı almanızda büyük önem arz etmektedir. Schengen Vizesi için prosedürler sık sık değişiklik göstermektedir. Prosedürleri doğru takip etmek, doğru evrakları eksiksiz hazırlayarak vizenizi sorunsuz ve hızlı şekilde almak için profesyonel bir destek almanız konsolosluklar tarafından da tavsiye edilmektedir. 

Turistik vize için hazırlamanız gereken evraklar; vize başvuru formunuz başta olmak üzere, dönüş tarihinizden sonra en az 3 ay daha geçerli (6 ay geçerli olması önerilir) ve 10 yıldan eski olmayan pasaport, 2 adet biyometrik fotoğraf, sizin veya sponsorunuzun varlık dökümü, banka ve kredi kartı dökümü, T.C. kimlik fotokopisi, uçak bileti ve konaklama rezervasyon bilgileri ve seyahat sağlık sigortası şeklindedir. Bunlara ek olarak mesleğinizle ilgili belgeleri de hazırlamanız gerekmektedir. 

Lüksemburg’a ailenizi ziyaret etmek için gidiyorsanız, uygun kategoride hazırlamanız gereken evraklar ise, yine öncelikle doğru ve eksiksiz şekilde doldurulmuş olan vize başvuru formunuz, en az iki sayfası boş olan pasaportunuz, 2 adet biometrik fotokopiniz, davetiyeniz, davet gönderen kişinin nüfus cüzdanı fotokopisi ve maaş bordrosu, imza sirküleri, banka hesap dökümünüz ve varlık dökümünüz, uçak bileti rezervasyon belgeniz, seyahat sağlık sigortası belgeniz ve otel rezervasyonu veya kalacağınız adres bilgileriniz şeklindedir. 

Sorunsuz Lüksemburg Vizesi için uzun yıllardır alanında deneyim sahibi profesyonel danışman kadrosuna sahip Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı ile çalışabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilir, İzmir ve Ankara’da bulunan ofislerimizi ziyaret ederek danışmanlarımızla birebir görüşebilirsiniz. Hızlı vize almak için vakit kaybetmeyin, Re-Vize’ye gelin.

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.