BLOG

Macaristan Vize Reddi İçin Tekrar Başvuru Yapabilir Miyim?

A -A +
Macaristan Vize Reddi İçin Tekrar Başvuru Yapabilir Miyim?

Vize reddi, seyahat planlarını aksatması ve maddi-manevi kayıplara neden olması nedeniyle can sıkıcı olsa da zaman zaman karşılaşılabilen bir durumdur. Vize onayı konusunda tek yetkili merci olan konsolosluklar, çok çeşitli nedenlerle vize başvurularını reddedebilmektedir; bu nedenle vize reddi söz konusu olduğunda vize ret gerekçesinin doğru bir şekilde tespit edilmesi çok önemlidir. 

Vize reddinin en temel nedenleri arasında konsolosluk yetkililerinin seyahat planınızı inandırıcı bulmaması, ilgili ülkede güvenlik sorunu teşkil edebileceğinizin düşünülmesi, illegal göç şüphesi, evraklarınızın eksik olması veya maddi durumunuzun yeterli bulunmaması gibi hususlar yer alır. Konsolosluk yetkilileri başvurunuzu bu konulardan herhangi biri açısından şüpheli görürlerse tek yetkili makam olarak vize başvurunuz reddedilebilir.

Reddedilen vize için itiraz yolu açıktır. Ancak çoğu zaman karara itiraz etmek yerine ret koşullarını ortadan kaldıran belgelerle tekrar başvuru yapılır.

Bir AB ve Schengen Topluluğu ülkesi olan Macaristan’a vize başvurunuz reddedildiyse tekrar başvuru yapabilirsiniz. Macaristan vize reddi üzerine yapacağınız tekrar başvuruda dikkat etmeniz gereken en önemli konu, ret nedeninin tespit edilerek profesyonel ve özel koşullarınıza en uygun stratejiyle hareket etmek olmalıdır.

Alanında uzman Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı ekibimiz, vize reddi üzerine tekrar başvurularda çok ciddi bir başarı oranı yakalamış olup Schengen vize reddi durumlarında en doğru stratejiyi geliştirerek hızla uygulamaya koymaktadır. Macaristan vize reddi üzerine tekrar başvuru yapmak isterseniz, tecrübeli danışmanlarımız eksik-hatalı evraklarınızı tespit ederek uygun formatta tekrar hazırlanması için ihtiyaç duyacağınız bilgileri sizlerle paylaşacak, vize dilekçenizi özel koşullarınızı dikkate alarak en doğru dil ve üslupla hazırlayacak, ayrıca seyahatinizde ihtiyaç duyabileceğiniz uygun fiyatlı uçak bileti, konaklama rezervasyonu, zorunlu seyahat sigortası gibi konularda da size danışmanlık sağlayacaktır.

Macaristan ve tüm Schengen ülkelerine yapacağınız vize başvurularınızda uzman ekibimize güvenebilirsiniz. Tekrar başvuru işlemlerinizi zaman kaybetmeden başlatmak için Ankara, İzmir veya İstanbul ofislerimizden bize ulaşabilir, dilerseniz randevu alarak uzman danışmanlarımızla yüz yüze görüşebilirsiniz!

Reddedilen vizeniz için tekrar başvuru yapmak isterseniz, aşağıdaki Online Randevu Formumuzu doldurarak işlemlerinizi hemen başlatabilirsiniz!

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.