BLOG

Malta Dil Eğitimi Vizesi Nasıl Alınır?

A -A +
Malta Dil Eğitimi Vizesi Nasıl Alınır?

Yılın neredeyse her gününün güneşli olduğu Malta; Avrupa'nın şirin ve küçük bir ada ülkesidir. 2004 yılında Avrupa Birliği’ne, 2008 yılında ise Euro Bölgesi’ne katılan Malta, Schengen Ülkeleri’ne dahildir. Resmi dili Maltaca ve İngilizce olup İtalyanca da yaygın şekilde konuşulmaktadır. Dünyanın bir çok ülkesinden öğrenciyi bünyesinde barındıran Malta, kaliteli ve uygun dil okullarına da ev sahipliği yapması ile bilinmektedir. Peki Malta dil eğitimi vizesi nasıl alınır?

Malta Vizesi Süreci

Yeşil, gri ve siyah pasaportlulara 90 güne kadar vize uygulamasında bulunmayan Malta, bordo pasaport için vize talep etmektedir. Schengen Ülkelerinden biri olması itibariyle, Malta’dan vize almak, diğer üye devletlerde de serbest dolaşım hakkına sahip olunacağı anlamına gelmektedir. Schengen vizesi Avrupa'da toplamda 26 ülkeye serbest bir şekilde giriş çıkış yapma hakkı tanıyan önemli bir izin belgesidir. Yani siz, Malta eğitim vizeniz ile bu 26 ülkeyi de serbestçe dolaşabilirsiniz. Eğer ülkede bulunan herhangi bir dil okuluna kayıt yaptırmayı düşünüyorsanız eğitim vizesi almanız gerekmektedir. Bu konuda size uzman vize danışmanlarımız yardımcı olacaktır.

Malta Dil Okulları Hakkında

Son derece kaliteli dil okullarının bulunduğu Malta’daki en popüler İngilizce dili okulu  ESE (European School of English) ve Eurocentres Malta’dır. 1996 yılında St. Julians kentinde kurulan ESE, Malta’nın en çok sayıda uluslararası akreditasyon almış bağımsız dil okulu olarak kendisini konumlandırmıştır. Son teknoloji olanaklarla donatılmış, merkezi bir konumda bulunan, öğrenci sayısının dikkat dağıtmayacak bir nicelikte olduğu 60 derslikli bir binada bulunan ESE’nin özellikle yaz programları İngilizce öğrenmek isteyenler için iyi bir fırsattır. Uçak biletinin de hediye olarak verildiği dil programları ESE’yi tercih edilebilir kılan en önemli sebepler arasındadır.

Dünyanın en iyi dil okullarına ev sahipliği yapan ve yabancı dil eğitiminde bir marka haline gelen Malta, yılda 300 gün güneş alan sıcak iklimi, sıcacık Akdeniz kültürü ve zengin tarihi sayesinde dil eğitiminin yanı sıra gezip görmek için de harika bir yerdir! Harika kumsalları, nefes kesen manzarası ve çok iyi korunmuş tarihi kasabalarıyla Malta’yı seveceğinizden eminiz. Siz de vize başvuru süreci hakkında detaylı bilgi almak ve başvuruda bulunmak için bize online iletişim formundan yazabilir ya da Whatsapp hattımıza mesaj bırakabilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.