BLOG

Malta Dil Okulu Vizesi Nasıl Alınır?

A -A +
Malta Dil Okulu Vizesi Nasıl Alınır?

İtalya’nın güneyinde, Akdeniz’in ortasında bulunan, güneşli havasıyla ve harika kumsallarıyla ünlü tatil cenneti Malta, aynı zamanda yurtdışı dil eğitiminde de çok popüler bir ülkedir. Dünyanın en iyi dil okullarının yer aldığı Malta, her yıl özellikle yaz aylarında dünyanın dört bir yanından gelen binlerce öğrenci tarafından ziyaret edilmekte olup bu nedenle son derece kozmopolit bir kültüre sahiptir. 

Malta, Avrupa Birliği ve Schengen Topluluğu üye ülkelerinden biri olduğundan dolayı, Malta’yı ziyaret etmek isteyen kişilerin Malta vizesi almak için başvuru yapmaları zorunludur. Alacağınız Malta vizesi seyahat amacınıza göre değişeceğinden dolayı, doğru kategoride başvuru yapmanız çok önemlidir. Biz de bu yazımızda Malta’da yabancı dil eğitimi almak isteyen kişilerin vize başvurusunda nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini kısaca açıklamak istedik.

Malta’dan dil eğitimi vizesi almak istiyorsanız, dikkat etmeniz gereken en önemli noktalar arasında pasaport türünüz dil okulu vizesi için hazırlamanız gereken evraklar yer alır. Öncelikle belirtmek isteriz ki gri, yeşil ve siyah renkli resmi pasaport sahipleri 90 güne kadar olan ziyaretlerinde Malta’ya vizesiz giriş yapabilirler. Ancak umumi (bordo) pasaport sahipleri, Malta’ya gitmek için vize almak durumundadır.

Malta dil okulu vizesi için hangi belgeler gerekli?

Malta’da dil eğitimi vizesi almak istiyorsanız, Malta öğrenci vizesi (Malta eğitim vizesi) başvurusunda bulunmanız gerekecektir. Bu vize kapsamında bazı evraklar hazırlamanız talep edilecektir. Bunlar arasında vize başvuru formu, pasaport, nüfus cüzdanı, iki adet biyometrik fotoğraf, sağlık ve seyahat sigortası, öğrenciyseniz sponsorunuzun maddi durumunu gösteren belgeler (çalışıyorsanız işinizi ve maddi durumunuzu gösteren belgeler), gideceğiniz okuldan aldığınız kayıt kabul belgesi, uçak bileti ve konaklamanızla ilgili ayrıntılı belgeler yer alır.

Malta dil okulu vizesi kaç günde çıkar?

Malta dil okulu vizesi genellikle 10 günde sonuçlanmaktadır.

Malta dil okulu vize başvurusu nereye yapılır?

Malta öğrenci vizesi başvuruları, Malta Konsolosluğu tarafından yetkilendirilen başvuru merkezlerine yapılabilir. Malta öğrenci vizesi almak istiyorsanız, tam yetkili TÜRSAB A grubu acente statüsündeki Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı ekibimize güvenebilirsiniz. Uzman ekibimiz, Malta eğitim vizesi için gerekli olan tüm bilgi ve belgeleri sizlerle paylaşacak, vize işlemlerini adınıza yürütüp takip ederek hızla sonuçlandıracaktır. Dilerseniz, bu süreçte konaklama, uygun fiyatlı uçak bileti, seyahat ve sağlık sigortası gibi konularda ücretsiz danışmanlığımızdan da faydalanabilirsiniz.

Sorunsuz Malta vizesi almak için Ankara ve İzmir ofislerimizle iletişime geçebilir, dilerseniz uzman vize danışmanlarımızdan randevu alarak yüz yüze görüşebilirsiniz!

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.