BLOG

Malta Vize Başvurusu Nasıl Yapılır?

A -A +
Malta Vize Başvurusu Nasıl Yapılır?

Malta, Schengen Anlaşması kapsamında yer alan ülkeler arasındadır. Malta vize başvurusu yapabilmek için öncelikle gidiş amacınıza karşılık gelen çalışma evraklarınızı hazırlamanız gerekecektir. Evraklarınızın eksiksiz ve doğru bilgilerle hazırlanması vizenizin olumlu sonuçlanmasında önemli bir etkendir. Malta vizesi için evraklarınızı hazırlayıp bize ilettiğinizde işlemleriniz başlatılmaktadır. Teslim alınan evraklarınız titizlikle kontrol edilmekte, başvuru için randevu alınmaktadır. İlk kez vize başvurusu yapıyorsanız, randevu günü parmak izi vermeye şahsen gelmeniz gerekmektedir. Randevunuz süresince profesyonel ekibimizden bir kişi sizlere eşlik ederek işlemlerinizin işleyişini takip etmektedir. Parmak izi verdikten sonra işlemleriniz tamamlanmış olacaktır. Sonrasında pasaportunuzun takibi yetkili firmamız tarafından yapılacak, vize başvurunuz sonuçlandığında pasaportunuz adresinize gönderilecektir.

Parmak iziniz 5 yıl boyunca geçerli olacaktır. İlk başvurunuzdan sonraki vize başvurularınızda sadece evraklarınızı iletmek suretiyle başvurunuzu yetkili firmamızın güvenilir vize ekibine emanet edebilirsiniz. Malta vize başvurusu sırasında bilmeniz gereken önemli noktalardan biri, yaptıracağınız seyahat sağlık sigortasının seyahat dönüş tarihinden itibaren 15 gün daha geçerli olması gerektiğidir. Malta seyahatiniz için vize başvurusu yapmak istiyorsanız, müşteri temsilcilerimizle iletişime geçerek ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.