BLOG

Mısır'a Vize Gerekiyor Mu?

A -A +
Mısır'a Vize Gerekiyor Mu?
Nüfusunun yaklaşık %90’ı Müslüman olan Mısır, köklü bir geçmişe sahiptir. Ülkemizde popüler bir turistik destinasyon olup kapıda vize uygulamasını 2013’te yürürlükten kaldırmıştır. Bu tarihten itibaren Mısır vizesi, Ankara veya İstanbul’da bulunan Mısır Büyükelçiliği’ne başvuru yapılmak suretiyle alınmaktadır. Tüm umuma mahsus pasaport (bordo pasaport) sahipleri vize almak zorundadır. Diplomatik, hususi ve hizmet pasaportu bulunan kişiler ise 90 güne kadar vizesiz seyahat edebilmektedir.
 
Mısır vize başvurunuzda bizimle çalışmayı tercih ettiğiniz takdirde işlemleriniz başvuruya şahsen gelmenize gerek kalmadan tamamlanmaktadır.
 
Mısır vize başvurusunda talep edilen evraklar, Schengen vize başvurusunda talep edilenler kadar karmaşık değildir. Önemli olan nokta, istenen evrakları eksiksiz bir şekilde temin etmenizdir. Başvurunuz için gerekli evrakları müşteri temsilcilerimiz ile iletişime geçerek öğrenebilirsiniz. Evraklarınızı bize ilettiğinizde başvuru işlemleriniz Ankara’daki ofisimiz aracılığıyla başlatılmaktadır. Mısır vizesine başvuru yaparken, eğer 46 yaşın altındaysanız, vizenizin sonuçlanması 20-25 iş gününe kadar sürebilmektedir. 46 yaşın üstündeyseniz, vizeniz 2-3 iş gününde sonuçlanacaktır. Ancak belirtilmesi gereken önemli noktalardan biri de şudur: Mısır’da zaman zaman yaşanan siyasi çalkantılar nedeniyle işlemler beklenenden uzun sürebilmektedir.
 
Mısır seyahatinizden önce vize işlemlerinizi başlatıp olumlu sonuç almak için vakit kaybetmeden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Yan taraftaki Online Randevu Formu, Canlı Destek hattı veya telefon numaralarımız üzerinden randevu alabilirsiniz.

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.