BLOG

Re-vize Varsa Vize Reddi Yok

A -A +
Re-vize Varsa Vize Reddi Yok

Yurt dışında herhangi bir ülkeye gitmek için vize başvurusu yaptınız ancak bazı sebeplerden dolayı başvurunuz reddedildi. Bu durumun birden fazla sebebi olabilir. Çoğu kişi, vize başvurularının reddedilmesi halinde, ikinci bir başvuru yapmanın mümkün olmayacağı düşüncesine kapılmaktadır. Bu düşünce doğru bir düşünce değildir. Çünkü hemen hemen herkes vize başvuruları reddedildikten sonra, bu reddetme sürecine yönelik bir itirazda bulunabilir. Re-vize, hem vize sürecinizde hem de vize reddine itiraz durumunda profesyonel ekibi ile yanınızda.

Bir Vize Neden Red Cevabı Alır?

Bu sürecin pek çok sebebi olabilir. Öncelikle belgelerinizi eksik ve hatalı vermiş olmanız en büyük red sebepleri arasında yer almaktadır. Ayrıca ilgili konsolosluğa net ve açık bil dilde kendinizi anlatamamış olabilirsiniz. Seyahat amacınızı destekleyen nitelikteki belgeleri sunamıyor oluşunuz da  vizenizin reddedilme olasılığını yükselten bir başka etmendir. Eğer pasaportunuzun süresi 10 yıldan daha eski bir tarihe dayanıyorsa bu da olumsuz bir durumdur. Pasaportunuz son 10 yılda alınmış olmalı ve fotoğrafınız olabildiğine yeni görüntünüze uygun bir fotoğraf olmalıdır.

Vizem Reddedildi, Şimdi Ne Olacak?

Vizeniz reddedildiyse ve bu sürecin doğru olmadığını düşünüyorsanız vizenizi reddeden ülkenin konsolosluğuna resmi bir itiraz dilekçesi yazarak sürecin yeniden ele alınmasını ve sonucun değişmesini sağlayabilirsiniz. Başvuruda bulunduğunuz ülkenin konsolosluğunun vizeniz için red cevabı vermesinden en geç 1 ay sonra vize bölümüne bir itiraz dilekçesi ulaştırmanız gerekmektedir. Fakat süreyi kısa tutmak sizin avantajınıza olan bir durumdur.

İtiraz dilekçeniz müracaat ettiğiniz ülkenin orjinal dilinde yazılmalıdır. Ve bizzat kendiniz tarafından  imzalanmış bir şekilde söz konusu ülkenin konsolosluğuna gönderilmelidir. Dilekçe faks, posta yolu veya tarayıcıdan geçirilip e-postaya ek olarak gönderilebilir.

Reddedilen Vize İçin Profesyonel Desteğin Önemi

Başvuru yaparken pek çok detayı gözden kaçırabilirsiniz. Ya da evrakları eksik ve hatalı hazırlayabilirsiniz. Tüm bunların yanında, başvuruları sizin adınıza gerçekleştirecek profesyonel bir destek, tüm detayları en ince ayrıntısına kadar gerçekleştireceği için, bu konuda hataya yer verilmeyecektir.

Bugün artık neredeyse tüm konsolosluklar dahi, bu tarz durumlar için profesyonel bir desteğin önemini vurgulamaktadır. Maddi ve manevi yaşayabileceğiniz tüm sıkıntılar için alacağınız bu tarz bir destek hem zamandan hem de nakitten kazanmanıza olanak sağlayacaktır. Vize danışmanlığı konusunda alanında uzman danışmanlarımızdan, profesyonel bir şekilde vize hizmeti almak ve vize sürecinizi en sağlıklı şekilde tamamlamak için İzmir, İstanbul ve Ankara ofislerimizi ziyaret edebilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.