BLOG

Refah ve Yüksek Standartların Ülkesi: Kanada

A -A +
Refah ve Yüksek Standartların Ülkesi: Kanada

Kanada, dünyanın en büyük ikinci ülkesi olup son yılların en gözde göç destinasyonlarından da biridir. Bunun elbette belli başlı sebepleri var ki bunlardan en önemlisi refah seviyesi oldukça yüksek olan Kanada’da, ekonomik ve sosyal politikalar son derece gelişmiş olup halka huzurlu bir atmosfer yaratmayı amaçlamaktadır. 

Britanya ve Fransa’da gelen göçmenlerle kurulmuş olan Kanada, o toplumların kültürünü yansıtıyor olsa da ekonomik ve teknolojik düzey açısından Amerika Birleşik Devletleri’ne benzetilmektedir. Yine sınır komşusu gibi bir eyalet sistemi güdülen ülkede 10 eyalet ve 3 bölge bulunmaktadır. Kanada’nın dördüncü büyük şehri olan Ottawa ülkenin başkentidir.

Önceden de belirttiğimiz gibi Kanada, sosyal politikaları ile ön plana çıkan bir ülkedir. Bu politikalar, ülkenin ne kadar çeşitli etnik kökene ve farklı kültürlere ev sahipliği yaptığının farkında olarak her birini kapsayan ve koruma altına alan bir perspektifle oluşturulmuştur. En nihayetinde Kanada göçmenlerin ülkesidir ve dünyanın dört bir yanından her yıl çok sayıda göçmeni kabul etmektedir. Ancak bu kabul süreci spontane değil oldukça uzun ve detaylı bir süreçtir. Bir puan sistemi geliştirmiş olan Kanada, başvuranların kalifikasyon düzeylerine göre belirli bir puanı aldıkları takdirde başvuru yapmalarına izin vermektedir. 

Dünyanın en gelişmiş ekonomilerinden birine sahip olan Kanada, ticaret hacmini her geçen yıl arttırarak daha da gelişim göstermektedir. Sağlık ve eğitim hizmetlerini ücretsiz sağlayan Kanada’da gelir dağılımındaki dengesizliğin önüne geçilmeye çalışılmaktadır ki nitekim dengesizlik oranı oldukça düşüktür. Üretim, maden, ham petrol, ormancılık ve üretim ülkenin ekonomisini oluşturmaktadır. Bilgi ve İletişim Teknolojileri (BIT) sektöründe ise 36.000’den fazla şirkete ev sahipliği yapan Kanada, bu alanda dünya çapında öne çıkmaktadır. 

Kanada’ya herhangi bir sebeple seyahat etmek isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının sahip oldukları pasaport türü fark etmeksizin (Yeşil, Siyah, Gri, Bordo) vize almaları gerekmektedir. Daha önce İngiltere veya Amerika vizesi almış olmak, Kanada vizesi alırken büyük bir avantaj sağlamaktadır. Kanada Vizesi başvurularınızı Kanada Konsolosluğu, Kanada Büyükelçiliği’ne bireysel olarak yapabileceğiniz gibi yetkilendirilmiş vize şirketleri aracılığıyla da yapabilirsiniz. 

Vize başvurularını oldukça titizlikle inceleyen ve karmaşık prosedürlere sahip olan Kanada vizesine başvuru yaparken profesyonel şirketlerle çalışmak, olası bir maddi-manevi kaybın ve en önemlisi zaman kaybının önüne geçmek için gereklidir. Çünkü atlayabileceğiniz en ufak bir prosedür veya eksik evrak vizenizin reddedilmesi ile sonuçlanabilir, bu da sizin için önemli bir kayıp olabilir. 

Ankara, İstanbul ve İzmir’de bulunan Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı ofislerine gelerek alanlarında uzman ve deneyimli danışmanlarımızdan Kanada vizesi almanın ayrıntılarını öğrenerek başvuru işlemlerinizi başlatabilirsiniz. En hızlı ve sorunsuz şekilde Kanada Vizesi almak için vakit kaybetmeden bizimle iletişime geçin.

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.