BLOG

Romanya Vize İstiyor Mu?

A -A +
Romanya Vize İstiyor Mu?

Avrupa Birliği’nin en büyük 9. ülkesi olan Romanya ve başkenti Bükreş, tarihi eserleri, yapıları ve doğal güzellikleri ile fazlasıyla turist çeken bir ülkedir. Türkiye ile ortak tarihi değerlere sahip olan Romanya, kültürel, sosyal ve politik açıdan da yakın ilişkiler içerisindedir. 

Romanya’ya seyahat etmek isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları kısa ve uzun süreli olmak üzere iki çeşit vize uygulamasına tabi tutulmaktadır. Vize başvuru formu, iki adet biometrik fotoğraf, imza sirküleri, vergi levhası fotokopisi, rezervasyon bilgileriniz, kimlik bilgileriniz gerekli evraklar arasındadır. Bunlara ek olarak bir de çalıştığınız kurumun antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak konsolosluğa hitaben ziyaret amacı ve izin verildiğine dair gerekli bilgiler yazılmalıdır. Gerekli evrak listesi mesleğinize, yaşınıza, ziyaret amacınıza ve kalacağınız süreye göre değişiklik gösterse de standart olarak bu şekildedir. 

Sorunsuz ve en kısa sürede Romanya vizesi almak isteyen vatandaşların bu evrak listesini eksiksiz olarak hazırlamalı ve gerekli diğer prosedürleri yerine getirmelidir. Re-Vize Profesyonel Vize şirketi olarak uzun yıllardır bu alanda güvenilirliğimizi alanlarında uzman ve deneyim sahibi kadromuzun titizlikle çalışmasına borçluyuz. 

Siz de Romanya seyahatinizde prosedürler içerisinde boğulmak istemiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sorunsuz ve en hızlı şekilde Romanya vizesi almak için Ankara, İstanbul ve İzmir’de bulunan ofislerimizi ziyaret ederek danışmanlarımızla yüz yüze görüşebilirsiniz. Dilerseniz telefon numaralarımız veya canlı destek hattımızla da bizimle iletişime geçebilirsiniz. Maddi, manevi ve zaman kaybı yaşamadan vize almak için hemen Re-Vize’ye gelin.

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.