BLOG

Schengen Vize Başvurusu İçin Gerekli Evraklar

A -A +
Schengen Vize Başvurusu İçin Gerekli Evraklar

Schengen vizesi, yurtdışı seyahatlerinden önce alınan ve Schengen bölgesi kapsamında bulunan tüm ülkelere seyahat etmeyi sağlayan bir vize türüdür. Schengen vize başvurusu yapabilmek için öncelikle çalışma evraklarınızı hazırlamanız gerekmektedir. Siz gerekli evrakları hazırladıktan sonra, firmamızın uzman vize ekibi tüm kontrolleri titizlikle gerçekleştirecektir.

Teslim alınan evraklarınız incelendikten sonra seyahat tarihinize uygun olarak randevu alınmaktadır. Eğer ilk kez vize başvurusu yapacaksanız parmak izi vermek için şahsen gelmeniz gerekecektir. Parmak izi vereceğiniz randevu gününde profesyonel ekibimizden bir kişi işlemlerinizin sorunsuz ilerlemesi için eşlik edecektir. İşlemleriniz tamamlandığında pasaportunuzun takibi yine tarafımızdan yapılarak başvurunuzun ardından sonuçlanmasının pasaportunuz adresinize gönderilir. Vize başvurusu sırasında vereceğiniz parmak izi 5 yıl geçerli olmaktadır. Daha sonra yapacağınız tüm (Schengen) vize başvuruları, yine siz evraklarınızı hazırlayıp firmamıza ilettikten sonra profesyonel danışmanlarımız tarafından hızlıca ve dikkatle yürütülecektir.

Schengen vize başvurusu için gerekli evraklar, işveren, çalışan, öğrenci, emekli, kamu çalışanı, çiftçi ve çalışmayan kişiler için farklıdır. Bu evraklarla ilgili ayrıntıları öğrenmek için müşteri temsilcilerimizle iletişime geçebilir, dilerseniz Ankara ve İzmir’de bulunan ofislerimizi ziyaret edebilirsiniz. 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.