BLOG

Schengen Vizesini Kimler Alabilir?

A -A +
Schengen Vizesini Kimler Alabilir?

Schengen vizesi, ülkemizden yurtdışına yapılan seyahatlerde en çok başvurulan vizelerden biridir. Schengen vizesi başvurusu için talep edilen evrakları çalışma durumunuza göre eksiksiz hazırlamak başvurunuzun olumlu sonuçlanmasında belirleyicidir. Genellikle, çalışmayan bir kişinin vize alamayacağı düşünülmekte veya yanlış başvuru kaynaklı olumsuz yanıtlar adayların gözünü korkutmaktadır. Çalışmayanların vize alamayacağı düşüncesi yanlış bir düşüncedir; aile bireylerinden biri masraflarını karşılayarak seyahatine sponsor olduğu takdirde çalışmayanlar da vize başvurusu yapabilmektedir.

Schengen vize başvurusu sırasında önemli noktalar, yukarıda bahsettiğimiz gibi evrakların eksiksiz hazırlanması, seyahat amacınızın net bir şekilde belirtilmesi ve sizi ülkenize bağlayıcı sebeplerin bulunmasıdır. Örneğin Türkiye’de üniversite okuyor olmanız veya düzenli bir işte çalışmanız sizi Türkiye’ye bağlayan sebeplerden kabul edilir. Zira konsolosluklar seyahatinizden sonra ülkenize geri döneceğinize ikna olmak isterler.

Schengen vize başvurunuz için uzman ve profesyonel ekibimizle çalıştığınız takdirde ilgili evraklarınızı eksiksiz olarak hazırlayıp teslim ediyor, seyahat amacınızı nasıl belirtmeniz gerektiğine dair stratejileri sizlerle paylaşıyoruz. Bu süreç sonucunda alacağınız uzun süreli Schengen vizesiyle, vize aldığınız ülkeye giriş yaptıktan sonra dilediğiniz Schengen ülkesine seyahat edebilirsiniz.

Evrak hazırlama süreci hakkında sorularınız için profesyonel ekibimiz ile iletişime geçerek, hazırlamanız gereken evraklar ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Eksik-hatalı belgelerle yapılan başvurular reddedildiği için bu süreçte profesyonel ve yetkili bir firma ile çalışmanız başvurunuzun olumlu sonuçlanmasında etkili olacaktır. 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.