BLOG

Ticari Rusya Vizesi İşlemleri

A -A +
Ticari Rusya Vizesi İşlemleri

Resmi adı ile Rusya Federal Cumhuriyeti dünyanın en büyük toprak bütünlüğüne sahip ülkelerinden biridir. Kuzey Asya ile Doğu Avrupa’ya yayılan topraklarında yaşayan nüfus, ülkeyi dünyanın en kalabalık dokuzuncu ülkesi yapmaktadır. 

Rusya’da iş toplantısı, seminer, iş görüşmesi, fuar, konferans gibi gerekçelerle seyahat edecek Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, vize uygulamasına tabi tutulurlar. Ticari vize 90 gün geçerli tek geçerli ya da 1 yıl geçerli çok girişli olacak şekilde sunulmaktadır. Ancak çok girişli vizede de kesintisiz olarak en fazla 90 gün konaklayabileceğinizi aklınızda bulundurmalısınız. 

Ticari vize başvurusu için, davetiye, seyahatinizin bitiminden itibaren 6 ay daha geçerliliğini koruyacak ve 2 boş sayfası bulunacak 10 yıldan eski olmayan pasaport, uygun ölçülerde biometrik fotoğraf, başvuru anketi ve gidiş dönüş bilet rezervasyonu gibi belgeler gereklidir. 

Rusya konsolosluğu, elçilik veya yetkilendirilmiş vize şirketleri aracılığı ile yapılabilen Rusya vize başvurusu için bu alanda uzman ve deneyimli danışman kadrosuna sahip Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı şirketiyle birlikte çalışabilirsiniz. Danışmanlarımız size transfer, konaklama ve seyahat sağlık sigortası gibi konularda da ücretsiz danışmanlık sunarlar. Böylece sorunsuz Rusya vizenizi alabilir ve yapacağınız görüşmeden başka bir şeyle kafanızı meşgul etmemiş olursunuz. 

Ankara, İstanbul ve İzmir’de bulunan ofislerimizi ziyaret ederek danışmanlar ile birebir görüşebileceğiniz gibi bize sitemiz üzerindeki canlı destek hattı veya telefon numaralarımız aracılığı ile de ulaşabilirsiniz. Sorunsuz Rusya vizesi için vakit kaybetmeyin, Re-Vize’ye gelin.

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.