BLOG

Turistik Vize Başvurusu Ret Oranı

A -A +
Turistik Vize Başvurusu Ret Oranı

Turistik vize başvurusu yapan kişilerin sık sık endişelendiği konulardan biri, başvurunun olumsuz sonuçlanma ihtimalidir. Turistik vize başvurusu yapıldıktan sonra başvurunun yüzde kaç oranında olumlu veya olumsuz sonuçlanacağına dair net bir öngörüde bulunmak zordur. Başvurunuzu yaptığınızda dosyanızda herhangi bir eksik bulunması, masraflarınızı karşılayabilmeniz için banka hesabınızda yeterli bakiye olmaması, seyahat amacınızı turistik gezi olarak belirtmişken yurtdışında akrabanızın olduğunun tespit edilmesi gibi birçok neden vize başvurunuzun olumsuz sonuçlanmasında etken olmaktadır. Başvurunuzun reddedilmesi halinde konsolosluğa itirazda bulunabilir veya reddedilmenize neden olan durumu iyileştirerek tekrar başvuru yapabilirsiniz. Turistik vize başvurunuz olumsuz sonuçlandıysa, hangi ülkeden başvuru yaptıysanız yine aynı ülkeden başvuru yapmanız ve vize sicilinizi temize çıkarmanız en doğru strateji olacaktır.

Vize başvurunuz olumsuz sonuçlandıktan sonra başka bir ülkeye başvuru yaparsanız ikinci başvurunuz da reddedilebilir. Bazı ülkeler, başka bir ülke tarafından reddedilen vize başvurusunun üzerine onay vermemektedir. Aynı şekilde ısrarla farklı ülkeye başvuru yapıp, 3 kez ret yanıtı aldığınızda Avrupa’ya çıkışınız yasaklanmaktadır. Bu önemli konu ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isterseniz profesyonel ve uzman müşteri temsilcilerimizle iletişime geçebilirsiniz.

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.