BLOG

Türkmenistan’a Vizesiz Gidilir Mi?

A -A +
Türkmenistan’a Vizesiz Gidilir Mi?

Orta Asya’nın, ‘tarafsız ülkeler’ grubundaki yedi bağımsız Türk devletinden biri olan Türkmenistan, doğalgaz rezervlerinin büyüklüğünde dünyada dördüncüdür. Turistik cazibesi, doğal kaynakları, tarımı ile gelişmiş ve güçlü sayılabilecek ülkelerden biridir. 

Umuma mahsus (bordo) pasaport sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Türkmenistan’a yapacakları seyahatlerde vize uygulamasına tabi tutulurlar. Türkmenistan vizesi almak için, Türkmenistan Devleti Göçmenler Dairesi’nden resmi davetiyenin ibraz edilmesi gerekmektedir. Gerekli evraklarla birlikte konsolosluk, elçilik, yetkili vize şirketleri veya sınır kapılarından alınabilmektedir. 

Bordo pasaport sahiplerinin en az 30 iş günü öncesinden başvuru işlemlerine başlamaları tavsiye edilmektedir. Gerekli evrak listesi seyahat amacınıza göre değişiklik göstermekle birlikte pasaportunuzun eskimemiş, yıpranmamış ve en az 2 boş sayfasının bulunmasına dikkat etmeniz gerekmektedir. Ticari, eğitim, aile ziyareti gibi amaçlarla seyahat edecek kişilerin amaçlarını destekleyici belgeler sunması gerekmektedir. 

Ayrıntılı bilgi almak ve Türkmenistan vize başvurusunda bulunmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Akredite edilmiş yetkili vize danışmanlık şirketi Re-Vize Profesyonel Danışmanlığı’nın İzmir, İstanbul ve Ankara’da bulunan ofislerini ziyaret ederek her biri alanında uzman ve deneyimli danışman kadrosu ile yüz yüze görüşebilirsiniz. Herhangi bir maddi, manevi ve zaman kaybı yaşamadan Türkmenistan vizesi almak için Re-Vize’ye gelin. Bizimle telefon numaralarımız ve canlı destek hattımızla da iletişime geçebilirsiniz.

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.