BLOG

Ülkemizde Resmi Olarak Yetkilendirilmiş Vize Başvuru Merkezleri

A -A +
Ülkemizde Resmi Olarak Yetkilendirilmiş Vize Başvuru Merkezleri

Ülkemizde resmi olarak yetkilendirilmiş vize başvuru merkezleri, yurt dışına çıkmayı düşünenlerin ana konularından biridir. Zira kendini resmi olarak tanıtıp, kişileri dolandıran bir çok "korsan" vize başvuru merkezi bulunmaktadır. Eğer siz de yurt dışı seyahati planlıyor ve vize almak istiyorsanız bunu profesyonel bir vize danışmanlık şirketi ile yapmanız daha olumlu bir sonuç almanızı sağlamaktadır. Ancak burada dikkat edilmesi gereken en önemli şey, bu danışmanlık şirketlerinin yetkili merci olup olmamasıdır.

Korsan Vize Danışmanlık Şirketi mi? O da nedir?

Eğer profesyonel vize danışmanlığı alacağınız firma TÜRSAB A grubu acente statüsünde değilse, bu firma resmi bir firma değildir. Bir firmanın vize danışmanlık hizmeti vermeye yetkili olup olmadığını anlamak için TÜRSAB üyesi olup olmadığına bakmanız oldukça önemli bir durumdur. TÜRSAB A grubu acente statüsünde bulunan Re-vize Profesyonel Vize Danışmanlığı acentamız, vize başvuru işlemlerinizi sizin adınıza yürütmeye ve takip etmeye tam yetkili olup, yasal mevzuatla uyumlu bir şekilde faaliyet göstermektedir. Bu anlamda kendisini “tek yetkili” olarak isimlendiren, ilgili ülkenin resmi konsolosluğu gibi davranarak haksız rekabet üstünlüğü sağlamaya çalışan firmalardan kaçınmanızı şiddetle tavsiye ederiz. Zira bu durum sizi hem zamandan hem de maddiyattan dolayı zarara sokacaktır.

Peki Resmi Vize Başvuru Merkezleri Hangileridir?

Re-vize yıllardır sürdürdüğü titiz çalışmaları ile resmi bir şekilde faaliyetlerini sürdüren bir vize danışmanlık firmasıdır. Bunun dışında VFS Global ve iData vize başvuru firmaları da resmi bir şekilde vize almanızı sağlayan yetkili kurumlardır. Ayrıca ülkelerin ilgili konsoloslukları da vize alacağınız yerlerin başında gelmektedir. Bu konuda titiz bir tavır sergilemenizi, başvuru yapacağınız firmayı çok iyi araştırmanızı ve bu doğrultuda bir başvuru gerçekleştirmenizi şiddetle tavsiye ederiz. Zira bu konularda yapacağınız en ufak bir hata sizi hem zamandan hem de maddiyattan alıkoyacak ve vizenizin olumsuz bir şekilde sonuçlanmasına neden olacaktır.

Yıllardır sürdürdüğümüz faaliyetler ile, vize konusunda müşteri memnuniyetini kıstas alarak bugünlere kadar gelmeyi başardık. Re-vize Profesyonel Vize Hizmetleri ayrıcalığından faydalanmak ve vizenizi olumlu bir şekilde sonuçlandırmak için İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerimizi ziyaret ederek, alanında uzman vize danışmanlarımız ile görüşebilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.