BLOG

Uygun Fiyatlı Ve Hızlı Sonuçlanan Vizeler

A -A +
Uygun Fiyatlı Ve Hızlı Sonuçlanan Vizeler

Ülkelerin kendilerine ait vize prosedürlerinden dolayı, vize süreci değişkenlik göstermektedir. Ayrıca vize türleri seyahat amacına ve çalışma durumuna göre belirlendiği için, vize türlerinin de çıkış süresi genel olarak farklılık gösterir. Bu süreçte dikkat edilmesi gereken en önemli detay, sizden istenen evrakların eksiksiz ve tam bir şekilde teslim edilmesidir. Aksi durumda vize reddi ile karşılaşmanız mümkündür.

Hızlı Bir Şekilde Sonuçlanan Bir Vize Türü: Ekspres Vize

Ekspres vize ya da bir diğer adı ile hızlı vize; gideceğiniz ülke için gidiş tarihinize çok yakın bir tarihte başvurabileceğiniz ve bir kaç gün içinde sonuçlanabilen vize türüdür. Bu tarz vizeler diğer vize türlerine göre nispeten daha pahalı olabilmektedir. Her ülke için alabileceğiniz bir vize türü olmadığını da belirtmemizde fayda var. Seyahatiniz yaklaşırken alabileceğiniz bu vize için dikkat etmeniz gereken çok önemli detaylar bulunmaktadır. Bu detayları gözden kaçırmamak adına profesyonel bir yardım, vizenizin olumlu sonuçlanmasına imkan vermektedir.

Peki Vizenin Hızlı Çıktığı Schengen Ülkeleri Hangileridir?

Türkiye’nin Bologna sürecine dahil olması; yeşil, gri ve siyah pasaportların 90 güne kadar vizeden muaf tutulması gibi pek çok nedenle seyahat tutkunları, Avrupa seyahati için  Avrupa’da bulunan bir çok ülkeye gitmektedir. Her ülkenin kendine göre bir vize prosedürü olmaktadır ancak yine de bazı ülkeler diğer ülkelere göre nispeten daha kolay vize vermektedir. Bu ülkeler Estonya, Yunanistan, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Macaristan, Malta, Slovakya, Slovenya ve Polonya'dır. Bu ülkelerden alacağınız herhangi bir vize nispeten diğer ülkelere göre daha kolay olabilmektedir. Ancak burada dikkat etmeniz gereken en büyük husus, sizden istenen evrakların doğru ve eksiksiz bir şekilde ilgili konsolosluğa teslim edilmesi durumudur. Schengen vizesinin seyahat amacınıza yönelik farklı farklı kategorileri mevcuttur. Gerekli evrak listesi ve uygulamanız gereken prosedürleri sizin mesleğiniz, seyahat amacınız, ne kadar süre kalacağınız, yaşınız gibi unsurlar belirlemektedir.

Sorunsuz vize almak için daha detaylı bilgi alabileceğiniz ve başvuru işlemlerinizi başlatabileceğiniz ofislerimiz Ankara, İstanbul ve İzmir’de bulunmaktadır. Alanlarında uzman ve deneyimli danışmanlarımızın yardımı ile maddi-manevi kayıp yaşamadan kolayca  vize alabilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.