BLOG

VFS Global Adını İzinsiz Kullanan Sahte Acentelere Dikkat Edin

A -A +
  VFS Global Adını İzinsiz Kullanan Sahte Acentelere Dikkat Edin

Yurt dışına çıkarken dikkat etmeniz gereken en önemli süreç elbette vize sürecidir. Özellikle Amerika, Kanada, İngiltere ve Schengen ülkeleri, vize konusunda katı prosedürler uygulamakta ve vize süreçlerinde titiz detaylar bulundurmaktadırlar. Dolayısıyla bu süreçte profesyonel bir yardım almak sizin yararınıza olan bir durumdur. Ancak kendilerini yetkili kurum diye tanıtan pek çok korsan vize danışmanlık şirketi de bulunmaktadır. Türkiye’de Yunanistan, Fransa, Hollanda, Rusya, Kanada, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Avusturya, Belçika, Çekya, Polonya, Yeni Zelanda, Danimarka, İsveç, Norveç, Finlandiya, Hırvatistan, Ukrayna, İrlanda, Bulgaristan ve Letonya devletlerinin vize başvurularını kabul etmeye yetkili kurum ise VFS adlı kurumdur. VFS Global adını izinsiz kullanan sahte acenteler ise pek çok kişiyi mağdur etmekte ve maddi-manevi kayıplara yol açmaktadırlar.

Vize Alımlarında Aracı Kurumlar İle İşbirliği Yapın

Öncelikle söylemek gerekir ki, yurt dışına çıkmak isteyen kişiler için vize süreci bir miktar zor olabilmektedir. Bunun en önemli sebeplerinden biri, gidilecek olan ülkenin vize sürecinde oldukça titiz bir tavır takınıyor oluşudur. Eğer bir yurt dışı seyahat planınız varsa ve vize almanız gerekiyorsa bunu tek başınıza da yapabilirsiniz. Ancak özellikle Amerika ve Almanya gibi sıkı prosedürleri bünyesinde barındıran ülkeler vize konusunda da aynı hassasiyeti gösterirler. Bu durumda vize alım sürecinin bazı ince detayları bulunmaktadır. Bu ince detaylar titiz bir şekilde gerçekleşmediği sürece yurt dışına sıkmanız sekteye uğrayabilir. İşte bu konuda yapmanız gereken en akıllıca davranış, profesyonel vize danışmanlık firması ile birlikte hareket etmektir.

Yetkili Kurumların Önemi Nedir?

Profesyonel vize danışmanlığı, yanlış ve kötü niyetli yönlendirmelerle başvuru sahiplerinin evraklarını teslim alıp başvuru merkezine götürerek kâr etmek değildir. Bu anlamda kendisini “tek yetkili” olarak tanıtan, ilgili ülkenin resmi konsolosluğu gibi davranarak haksız rekabet üstünlüğü sağlamaya çalışan firmalardan kaçınmanızı tavsiye ederiz. Profesyonel vize danışmanlığı, her şeyden önce bilgi işidir. Değişen dünyanın dinamiklerine ayak uydurmayı, dünya konjonktürünü takip etmeyi gerektirir. Dünya siyasetinde, ekonomisinde ve demografisinde meydana gelen olaylar, ülkelerin vize rejimlerini değiştirmelerine neden olabilir. Çoğu zaman hızlı gerçekleşen bu değişikliklerin sürekli takip edilmeleri gerekir. Profesyonel vize danışmanlık firmaları, bu değişiklikleri takip edip aksiyon alarak müşterilerini yönlendirecek bilgiye, insan kaynağına ve teknik altyapıya sahip olmalıdır.

Yurt dışı seyahatleriniz için en doğru adres olan Re-vize Profesyonel Vize Hizmetleri'nin alanında uzman vize danışmanları ile İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerinde görüşerek vize konusunda gereken tüm desteği alabilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.