BLOG

VFS Global Hangi Ülkeler İçin Vize Almanızı Sağlar?

A -A +
VFS Global Hangi Ülkeler İçin Vize Almanızı Sağlar?

Herhangi bir seyahat amacı ile bir ülkeye girmek veya bir ülkeden çıkmak için yetkili makamlardan alınması gereken izin belgesine “vize” adı verilmektedir. Çoğu Avrupa ülkesi vize uygulaması yaptığı için, yurt dışında bulunan bir ülkeye gitmek için bazı prosedürlere uyulması gerekmektedir. Vizeye tek başınıza da başvurabilirsiniz. Ancak prosedürler titiz detaylar içerdiği için danışman bir firma ile bu uygulamaları gerçekleştiriyor olmak sizin yararınıza olan bir durumdur. Bu bağlamda VFS Global hangi ülkeler için vize almanızı sağlamaktadır?

VFS Global İle Hangi Ülkeler İçin Vize Alabilirim?

Vize başvuruları konsolosluklar tarafından değerlendirilir. Bu doğrultuda, uyguladıkları vize prosedürleri benzerlik gösteren bazı ülkeler ortak vize başvuru merkezleriyle birlikte çalışmayı tercih etmektedir. Türkiye’de Yunanistan, Fransa, Hollanda, Rusya, Kanada, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Avusturya, Belçika, Çekya, Polonya, Yeni Zelanda, Danimarka, İsveç, Norveç, Finlandiya, Hırvatistan, Ukrayna, İrlanda, Bulgaristan ve Letonya devletlerinin vize başvurularını kabul etmeye yetkili kurum ise VFS adlı kurumdur. Doğrudan bu devletlerle birlikte hareket eden VFS, ilgili diplomatik misyonların vize başvuru sürecini değerlendirmesine destek olur ve bu doğrultudaki ihtiyaçları karşılar.

Kendisini Yetkili Firma Diye Tanıtan Kurumlardan Uzak Durun!

Yurt dışına çıkmak isteyen Türk vatandaşlarının vize başvuru süreçlerinde profesyonel destek sağlaması beklenen vize danışmanlık firmaları da müşterilerinin başvurularını yine VFS gibi yetkili kurumlar aracılığıyla gerçekleştirir. Fakat ne yazık ki bu durumu istismar etmeye çalışan bazı kötü niyetli kişi ve yapılar, vize başvuru sürecinde VFS adını kullanıp bu kurumun yetkili temsilcileri gibi davranarak deneyimsiz kişileri manipüle etmekte, maddi ve manevi zarara uğratmaktadır. Hassas kişisel bilgilerin bu kötü niyetli kişilerin eline geçmesi ise daha büyük ve telafisi zor zararları da beraberinde getirebilmektedir. Bu kişi ve yapıların profesyonel vize danışmanlığı firmalarının itibarını zedeleyerek toplum genelinde bir güvensizlik ortamı oluşturmaları da bazı sektörel sorunlara neden olmaktadır.

Maddi ve manevi kayıplar yaşamamak ve vizenizi olumlu bir şekilde sonuçlandırmak için Re-vize Profesyonel Vize Hizmetleri'nin uzman vize danışmanlarına güvenebilirsiniz. Yıllardır sürdürdüğümüz titiz çalışmalar ile vize konusunda müşteri memnuniyetini baz alarak ilerleme kaydettik ve bu bağlamda çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerimizi ziyaret ederek deneyimli vize danışmanlarımız ile yüz yüze görüşebilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.