BLOG

VFS Global Nedir? Ne İş Yaparlar?

A -A +
VFS Global Nedir? Ne İş Yaparlar?

        

Outsourcing ve teknoloji servisi hizmeti veren bir firma olan VFS Global, vize işlemleri konusunda aracı olan kurumlardan biridir. 124 ülkede 2151 tane ofisi bulunan VFS Global, 2001 yılında kurulmuş olup vize ve pasaport işlemleri konusunda yurt dışına çıkmak isteyenlere hizmet vermektedir. Fransa, İspanya, İsviçre ve Hollanda gibi son derece önemli ülkeler için alınacak vizelere aracılık etmekte olan kurumun pek çok şehirde ofisi bulunmaktadır.

Vize Alımlarında Neden Aracı Kurumlar İle İşbirliği Yapmalıyım?

Öncelikle söylemek gerekir ki, yurt dışına çıkmak isteyen kişiler için vize süreci bir miktar zor olabilmektedir. Bunun en önemli sebeplerinden biri, gidilecek olan ülkenin vize sürecinde oldukça titiz bir tavır takınıyor oluşudur. Eğer bir yurt dışı seyahat planınız varsa ve vize almanız gerekiyorsa bunu tek başınıza da yapabilirsiniz. Ancak özellikle Amerika ve Almanya gibi sıkı prosedürleri bünyesinde barındıran ülkeler vize konusunda da aynı hassasiyeti gösterirler. Bu durumda vize alım sürecinin bazı ince detayları bulunmaktadır. Bu ince detaylar titiz bir şekilde gerçekleşmediği sürece yurt dışına sıkmanız sekteye uğrayabilir. İşte bu konuda yapmanız gereken en akıllıca davranış, profesyonel vize danışmanlık firması ile birlikte hareket etmektir.

Vize Alımlarında Püf Noktalar Nelerdir?

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi, vize alım süreçlerinde yapılması gereken en mantıklı süreç profesyonel bir yardım almaktır. Bunun haricinde gideceğiniz ülkenin konsolosluğunun sizden istediği belgeleri eksiksiz ve tam sunmanız, vize alım süreçlerinin en önemli detaylarından biridir. Eksik ve hatalı belgeler vizenizin red cevabı almasına sebep olmaktadır. Örneğin eğer uzun süreli bir Schengen vizesi almak istiyorsanız dikkat etmeniz gereken çok önemli detaylar bulunmaktadır. Öncelikle seyahat amacınıza ve çalışma durumunuza göre sizden istenen tüm evraklar eksiksiz bir şekilde konsolosluğa sunulması gerekmektedir. Ayrıca pasaportunuz ve biometrik fotoğrafınız gibi detaylar eski ve yıpranmış olmaması kaydı ile ilgili yetkililere verilmelidir. Ayrıca mülakatlarda alacağınız tavır, vizeniz açısından önemli bir süreçtir.

Her türlü vize sorunuz için uzman vize danışmanlarımızdan faydalanmak ve bilgi almak için İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerimizi ziyaret edebilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.