BLOG

Vize Alan Danışmanlık Şirketleri

A -A +
Vize Alan Danışmanlık Şirketleri

Vize başvurusu için yapılması gereken işlemlerin karmaşık oldukları doğrudur. Bu nedenle, vize başvuru işlemleri bazen göz korkutmakta, başvuru yapan kişiler bu nedenle çeşitli firmalara yönelmektedir. Yetkili vize danışmanlık şirketimiz sayesinde işlemlerinizi sorun yaşamadan tamamlayabilirsiniz. Vize başvurunuzu gerçekleştirebilmemiz için öncelikle bize yapacağınız seyahatin bilgisini vermeniz ve çalışma durumunuza göre gereken evrakları hazırlamanız gerekmektedir. Hazırlayacağınız evraklar hakkında profesyonel danışmanlarımızdan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. İşlemleriniz, vize başvurunuz için gerekli evrakları getirdiğinizde başlatılacaktır.

Vize başvuru süreci boyunca tüm işlemlerinizde yanınızda olarak başvuru dosyanızı hazırlıyor, randevu alıyor ve pasaportunuzu takip ederek, vizeniz sonuçlandığında teslimini titizlikle gerçekleştiriyoruz. Vize başvurusunu teslim alan merkezler, başvuru yapan şirketlerin faaliyette olup olmadığı ve TÜRSAB üyeliğinin bulunup bulunmadığı konusunda dikkatli davranmaktadır. Belirli süreler aralığında şirket evrakları talep edilerek kontrol sağlanmaktadır. Bu şekilde yetkili olmayan firmaların hizmet vermesinin önüne geçilmektedir.

Vize başvurunuzun güvenilir şirketimiz tarafından hızla sonuçlandırılmasını istiyorsanız, müşteri temsilcilerimizle iletişime geçebilir veya yüz yüze görüşmek için ofislerimizi ziyaret edebilirsiniz. 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.