BLOG

Vize Başvuru Süreci Gözünüzde Büyümesin: Re-vize Yanınızda

A -A +
Vize Başvuru Süreci Gözünüzde Büyümesin: Re-vize Yanınızda

Vize başvuru süreçleri pek çok kişinin gözünü korkutabilir. Özellikle Amerika ve İngiltere gibi ülkeler sıkı prosedürler uyguladığı için, başvuru sahibi kişiler bu konuda tereddüt yaşayabilirler. Ülkelerin vize alım süreçleri ve detayları değişkenlik gösterebilir ancak yine de belli başlı bazı kriterler vardır. Bu noktalarda hassas ve titiz davranmak önemli bir durumdur. Bu konuda alacağınız profesyonel bir yardım, vize sürecinin tüm detaylı işlerinden sizi muaf tutarak yurt dışı çıkış belgenizi sağlıklı bir şekilde almanıza yardımcı olur. Uzun yıllardır verdiğimiz hizmetler ile Re-vize ayrıcalığından faydalanabilir ve vizenizi kısa sürede çıkarabilirsiniz.

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi, vize alım süreçleri karmaşık bir takım prosedürler içerir. Eksik ve hatalı evraklar vizenizin red cevabı almasını tetikleyebilir. Bu tarz durumlar için atacağınız en akıllıca adım profesyonel bir yardım almaktır diyebiliriz. Uzman vize danışmanları sayesinde hangi belgeyi ne şekilde hazırlandığını bilebilir ve bu sayede vizenizin olumlu bir şekilde sonuçlanmasına imkan tanıyabilirsiniz.

Peki Vize Reddi Sonrası Tekrar Başvuru Yapmak Mümkün mü?

Vizeniz red cevabı alsa dahi tekrar başvuru yapmanız mümkündür. Vizeniz reddedildiyse ve bu sürecin doğru olmadığını düşünüyorsanız vizenizi reddeden ülkenin konsolosluğuna resmi bir itiraz dilekçesi yazarak sürecin yeniden ele alınmasını ve sonucun değişmesini sağlayabilirsiniz. Başvuruda bulunduğunuz ülkenin konsolosluğunun vizeniz için red cevabı vermesinden en geç 1 ay sonra vize bölümüne bir itiraz dilekçesi ulaştırmanız gerekmektedir. Fakat süreyi kısa tutmak sizin avantajınıza olan bir durumdur diyebiliriz.

Tüm Vize Süreçlerinde Re-vize Ekibi Yanınızda!

Başvuru yaparken bazı detayları gözden kaçırabilirsiniz. Ya da evrakları eksik ve hatalı hazırlayabilirsiniz. Tüm bunların yanında, başvuruları sizin adınıza gerçekleştirecek profesyonel bir destek, tüm detayları en ince ayrıntısına kadar gerçekleştireceği için, bu konuda hataya yer verilmeyecektir. Bugün artık neredeyse tüm konsolosluklar dahi, bu tarz durumlar için profesyonel bir desteğin önemini vurgulamaktadır. Maddi ve manevi yaşayabileceğiniz tüm sıkıntılar için alacağınız bu tarz bir destek hem zamandan hem de nakitten kazanmanıza olanak sağlayacaktır. Vize danışmanlığı konusunda alanında uzman danışmanlarımızdan, profesyonel bir şekilde vize hizmeti almak ve vize sürecinizi en sağlıklı şekilde tamamlamak için İzmir, İstanbul ve Ankara ofislerimizi ziyaret edebilirsiniz. Yurt dışına çıkmak artık eskisi kadar komplike ve zor bir durum değil. Re-vize ayrıcalığından faydalanarak tüm vize süreçlerinizde en doğru ve net bilgiyi alabilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.