BLOG

Vize Başvurularında Dikkat Edilmesi Gereken Detaylar Nelerdir?

A -A +
Vize Başvurularında Dikkat Edilmesi Gereken Detaylar Nelerdir?

Vize başvuruları, yurt dışına çıkacak kişiler için son derece önemli bir süreçtir.  Ziyaretçiler vize sürecinde ne kadar titiz olursa, vizenin de olumlu bir şekilde sonuçlanma ihtimalini o derece artırabilmektedir. Başvuru süreci, ülkelerin kendi prosedürlerinden dolayı karmaşık bir takım detaylar içermektedir. Zira her ülkenin vize başvuru koşulu ve istediği belge farklıdır. Her belge ve evrakla, birden fazla vize türüne başvuruda bulunmanız mümkün değildir. Vize türleri de kendi içinde farklı kategorilerde yer aldığı için hazırlanması gereken evraklar da değişkenlik gösterecektir. 

Bir Vize Başvurusu Nasıl Yapılır?

Açıkçası vize başvurusunu birkaç şekilde yapabilirsiniz. Doğrudan evraklarınız ile birlikte konsolosluğa başvurabilir ya da konsolosluğun yetkilendirdiği aracı kuruma evraklarınızı iletebilir veya profesyonel vize danışmanlık firmaları ile bu süreci yürütmek isteyebilirsiniz. Vize başvuru süreçleri karmaşık prosedürlere ve titiz değerlendirmelere tabi olduğundan dolayı, profesyonel danışmanlık almanız en başta sizin yararınıza olacaktır. Tam yetkili TÜRSAB A grubu acentesi statüsündeki Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı firmamızla çalışmak isterseniz, evraklarınızı hazırlayıp uzman vize danışmanlarımıza ilettiğinizde yurt dışı vize başvuru işlemlerinize sağlıklı bir şekilde başlanmaktadır.

Dikkat Edilmesi Gerekenler Püf Noktalar

İlk defa vize başvurusu yapacaksanız, parmak izi başvurusuna şahsen gelmeniz gerekmektedir. Bu süreç boyunca uzman arkadaşlarımız sizlere eşlik edecektir. İşlemleriniz tamamlandığında da ekibimiz pasaportunuzun takibini ve vizeniz sonuçlanınca teslimini titizlikle gerçekleştirmektedir. Vize başvurunuzu eksiksiz evraklar ve doğru beyan ile yapmanız vize işlemlerinizin olumlu sonuçlanmasında büyük önem taşır. Alacağınız her vize bir sonraki başvurunuzda sizlere referans olmaktadır. 

Vize Başvurularında Danışmanlık Hizmeti

Vize süreci başlı başına fazlasıyla dikkat edilmesi gereken bir süreçtir. Vize başvuruları hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için ilgili sayfalarımızı ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz alanında uzman ve tecrübeli  vize danışmanlarımız ile iletişime geçerek başvuru işlemlerinizin eksiksiz ve doğru bir şekilde yürütülmesini sağlayabilirsiniz. Tüm vize başvurularında sizi doğru bir şekilde yönlendirecek olan uzman vize danışmanlarımız ile iletişime geçmek için online iletişim formunu doldurabilir ya da Whatsapp hattımıza mesaj bırakabilirsiniz. Uzman vize danışmanlarımız size yardım etmekten mutluluk duyacaktır.

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.