BLOG

Vize Başvurumu Başvuru Merkezinden mi Konsolosluktan mı Yapmalıyım?

A -A +
Vize Başvurumu Başvuru Merkezinden mi Konsolosluktan mı Yapmalıyım?

İş gezisi, turistik seyahat ya da eğitim için yurt dışına çıkmayı düşünen kişilerin en büyük problemlerinden biri de elbette vize sürecidir. Vize süreci, ülkelerin uyguladıkları titiz prosedürlerden dolayı detaylı ve hassas bir süreçtir diyebiliriz. Özellikle Amerika, İngiltere ve Kanada gibi ülkelerin vize süreci, bulundukları konum itibari ile çok daha detaylıdır. Bu detaylı süreci en iyi ve olumlu şekilde geçirmek için atmanız gereken en önemli adım, profesyonel bir yardım almaktır. Ancak elbette ki vize başvurunuzu bir başvuru merkezinden ziyade konsolosluktan da yapabilirsiniz.

Vize Danışmanlık Şirketleri Tam Olarak Ne İşe Yarar?

Pek çok ülkeye vize başvurusunda bulunurken doğrudan konsolosluklara da başvurabilirsiniz. Randevu gerekiyorsa, ilgili konsolosluktan randevunuzu aldıktan sonra vize başvuru ücretinizi yatırıp gerekli evrakları hazırlayarak herhangi bir aracıya gerek kalmadan başvurunuzu bizzat takip edebilirsiniz. Bu durumda aklınıza şu soru gelebilir: Vize danışmanlık firmaları ne işe yarar?

Profesyonel vize danışmanlığı, yanlış ve kötü niyetli yönlendirmelerle başvuru sahiplerinin evraklarını teslim alıp başvuru merkezine götürerek kâr etmek değildir. Bu anlamda kendisini “tek yetkili” olarak tanıtan, ilgili ülkenin resmi konsolosluğu gibi davranarak haksız rekabet üstünlüğü sağlamaya çalışan firmalardan kaçınmanızı tavsiye ederiz.

Profesyonel vize danışmanlığı, aynı zamanda seyahat dinamiklerini de iyi bilmeyi gerektirir demek yanlış olmayacaktır. Vizenin bir ülkeye seyahat etmek için alındığına şüphe yoktur, dolayısıyla vize başvuru sahiplerinin ihtiyaçları vizeden ibaret değildir. Bağlı olduğu Draft PS bünyesindeki turizm markası Elmatur sayesinde tüm seyahat dinamiklerine hâkim olan Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı, bu konuda size bütüncül bir hizmet sunmaktadır.

Yıllardır sürdürdüğümüz titiz vize çalışmalarımız ile müşterilerimizin ihtiyaçlarını olması gerektiği gibi karşılayarak bu günlere kadar gelmeyi başardık. Siz de vize alım süreçlerinin titiz ve hassas detaylarından muaf olmak ve yurt dışı seyahatlerinizi en iyi şekilde tamamlamak için İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerimizi ziyaret ederek alanında uzman vize danışmanlarımız ile yüz yüze görüşebilir ve vizenizi kısa sürede olumlu bir şekilde alabilirsiniz. Dilerseniz başvuru formundan da bizlere ulaşabilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.