BLOG

Vize Derdiniz Olmadan Gezgin Olmak İster Misiniz?

A -A +
Vize Derdiniz Olmadan Gezgin Olmak İster Misiniz?

Öğrenci, emekli ya da bir çalışan olarak vize derdiniz olmadan gezgin olmak ister misiniz? "Evet" cevabını duyar gibiyiz. Re-vize  ailesi olarak, yıllarca sürdürdüğümüz profesyonel vize işlemlerini siz değerli gezginlerimiz için titiz bir çalışma ile sürdürmekteyiz. Vize prosedürlerinin sıkıcı ve detaylı işlemlerinden sizi muaf tutarak, tüm seyahatlerinizde profesyonel ekibimiz ile yanınızdayız.

Gezgin olmak, Dünya'yı dolaşmak pek çoğumuzun hayali olmalı. Ama bizi belki de en çok endişelendiren şey, vize işlemlerimizin olumsuz sonuç vermesi ihtimalidir. Bu ihtimale karşı bugün artık bütün konsolosluklar, vize işlemlerinde profesyonel bir desteğin önemini vurgulamaktadır. Seyahatiniz sırasında düşünmeniz gereken pek çok detay olabilir. Bu detaylar arasında en titiz davranmanız gereken durum ise elbette vize evraklarının düzgün ve tam hazırlanmasıdır. Eksik ve hatalı sunulan evraklar, vizenizi olumsuz etkileyeceği için, seyahatinizi de askıya alacaktır. Hem zaman açısından hem de maddi açıdan büyük bir külfet olan bu durum için destek almanız ve bu işlemleri bir ekip ile beraber yapmanız tüm kayıplarınızı önleyecektir.

Vize Başvurusu İçin Öneriler

Diyelim ki herhangi bir ülkeye seyahat yapma planınız bulunuyor. Eğer gideceğiniz ülke, vize uyguluyorsa dikkat etmeniz gereken pek çok detay vardır. Öncelikle yukarıda da bahsettiğimiz gibi, konsoloslukların sizden istediği evrakların düzgün hazırlanması ve eksiksiz sunulması gerekmektedir. Bir diğer unsur ise pasaportunuzun süresinin 10 yılı geçmemiş olması durumudur. Biyometrik fotoğrafınızın da olabildiğince yeni olmasına dikkat etmeniz oldukça önemlidir.

Her ülkenin kendine göre farklı prosedürleri olabilir. Hatta istenen evraklar seyahat amacınıza ve tipine göre de değişiklik gösterecektir. Örneğin eğer bir ülkeye gezgin fakat işsiz olarak gidiyorsanız, sponsorunuza dair belgelerin verilmesi ve sunulması fazlasıyla önemli bir durumdur. Ya da öğrenci olarak seyahat etmeniz gerekiyorsa, sizden istenen evraklar arasında öğrenci belgenizin bulunması şarttır.

26 Ülkeye Seyahat Etme İmkanı Tanıyan Schengen Vizesi

26 ülkeye seyahat etme olanağı tanıyan Schengen vizesi alımına ilk defa başvuru yapacaksanız, parmak izi vermeniz gerekmektedir. Verdiğiniz parmak izi 5 yıl geçerli olacağı için bir sonraki vize başvurularınızda konsolosluğa gitmeden başvuru evraklarınızı iletebilirsiniz.

İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerimizi ziyaret ederek tüm vize başvuru işlemleriniz için çok daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Alanında kendini geliştirmiş uzman vize danışmanlarımız her türlü vize sürecinizde size gereken profesyonel desteği vererek keyifli bir seyahat geçirmenize olanak sağlayacaktır.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.