BLOG

Vize Dilekçesi Neleri İçerir?

A -A +
Vize Dilekçesi Neleri İçerir?

İngiltere, Kanada, Amerika, Schengen gibi hemen hemen her vize başvurusunda hazırlanması gereken gereken vize dilekçesi, başvurunuzun olumlu sonuçlanmasındaki en kilit unsurlardan biridir desek yanlış olmaz. 

Peki nedir vize dilekçesi? Vize dilekçesi, başvuru nedeninizi, seyahat amacınızı, orada geçireceğiniz süreyi ve bu süreyi nasıl değerlendireceğinizi belirttiğiniz, bir akraba, arkadaş yanında konaklanacaksa bununla ilgili detayları belirttiğiniz, seyahat masraflarınızı nasıl karşılayacağınız ile ilgili bilgi verdiğiniz, vize alacağınız konsolosluğa hitaben yazılacak olan dilekçedir. 

Dilekçenizi hazırlarken resmi bir dil kullanmanız, net ifadelere yer vermeniz, detaylarla ilgili kısa ancak açıklayıcı bilgilere yer vermeniz başvurunuzun olumlu sonuçlanması için çok önemlidir. Vize dilekçeniz hazırlayacağınız tüm resmi evraklara bir nevi ışık tutacaktır. Bu nedenle bu dilekçenin hazırlanmasında profesyonel ve deneyimli danışmanlardan yardım almanız sizin için faydalı olacaktır. 

Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı’nın alanlarında uzman ve deneyimli danışmanları vize başvurunuzda gerekli olan tüm evrakların hazırlanmasında size yardımcı olacak, dilekçenizi hazırlarken size örnek dilekçeler sunarak değinmeniz ve/veya kaçınmanız gereken noktaları size söyleyecek, süreci sizin adınıza yürütecek, ihtiyacınız olabilecek her bilgiyi tarafınıza ileteceklerdir. Rahat ve sorunsuz vize almak için profesyonel yardım almanız sizi hem maddi hem de manevi kayıptan koruyacaktır. 

Vize prosedürleri hakkında daha ayrıntılı bilgi almak isterseniz bize ulaşabilirsiniz. İzmir ve Ankara’daki ofislerimizi ziyaret ederek danışmanlarımız ile birebir görüşme yapabilirsiniz. Sorunsuz vize almak için Re-Vize’yi tercih edin.

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.