BLOG

Vize Dolandırıcılarına Karşı Nasıl Tedbir Alırsınız?

A -A +
Vize Dolandırıcılarına Karşı Nasıl Tedbir Alırsınız?

Yurt dışına çıkmayı düşünenlerin en büyük problemlerinden biri de elbette vize sorunsalıdır. Çoğu ülkeler vize konusunda sıkı prosedürler uyguladığı için bu konuda oldukça hassas davranmak önemli bir durumdur. Bu tip durumlarda profesyonel bir yardım almanın önemi çok daha iyi anlaşılmaktadır. Zira alacağınız profesyonel destek, sizi doğru şekilde yönlendireceğinden dolayı, vizenizi de olumlu bir şekilde almanızda yardımcı olacaktır. Peki bu noktada dikkat edilmesi gereken en önemli durum nedir? Elbette seçeceğiniz danışmanlık firmasının güvenilir olup olmadığı konusu oldukça mühim bir konudur. Vize dolandırıcılarına karşı nasıl tedbir almanız gerektiği ile ilgili bu yazımızı okuyarak fikir sahibi olabilirsiniz.

Vize Dolandırıcılarını Nasıl Tespit Edebilirim?

Vize konusu oldukça hassas bir konudur. Yapılacak herhangi bir hata veya yanlış sizi hem maddi açıdan hem de zaman açısından oldukça sıkıntıya sokabilir. Bu gibi durumları önlemek için seçeceğiniz vize danışmanı firmasının da dolandırıcı olup olmadığını tespit etmek önemli bir durumdur. Bir firmanın vize danışmanlık hizmeti vermeye yetkili olup olmadığını anlamak için TÜRSAB üyesi olup olmadığına bakabilirsiniz. TÜRSAB A grubu acente statüsünde bulunan Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı firmamız, vize başvuru işlemlerinizi adınıza yürütmeye ve takip etmeye tam yetkili olup yasal mevzuatla tam uyum halinde faaliyet göstermektedir. Alanında uzman Re-Vize danışmanlarımız, başvurunuzdan önce pasaportunuzu teslim alarak güvenle korumakta, işlemlerinizi sizin adınıza gerçekleştirmekte ve sürecin takibini yaparak vizeniz sonuçlandığında pasaportunuzu size teslim etmektedir.

Vize Başvurularında Genel Olarak Nelere Dikkat Etmeliyim?

Diyelim ki aracı firmanızı seçtiniz. Ya da bir şekilde kendiniz başvurmak istiyorsunuz. Vize başvuru sürecinin en önemli noktalarından biri, ilgili ülkenin konsolosluğu tarafından talep edilen belgelerin doğru ve eksiksiz hazırlanmasıdır. Bu belgeler arasında vize talep dilekçesi, pasaport, biyometrik fotoğraf, gelir durumunuzu belgeleyen dokümanlar vs. bulunmakta olup hepsinin ilgili ülkenin talep ettiği formata göre hazırlanması gerekmektedir. Bu noktada, reddedilen başvuruların büyük bir bölümünün eksik-hatalı evraklarla yapılan başvurular olduklarını hatırlatmak isteriz. Aynı zamanda, randevuyla başvuru kabul eden ülkelerde vize başvuru randevusunun doğru zamanda ve doğru şekilde alınması da dikkatle yönetilmesi gereken bir süreçtir, her konsolosluğun işleyiş süreci birbirinden farklı olup vize başvurusu bu süreler dikkate alınarak seyahat tarihinden makul bir süre önce başlatılmalı, randevu kaydı da buna göre oluşturulmalıdır.

Vize konusunda uzman ekibimiz ile yüz yüze görüşmek için İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerimizi ziyaret edebilir ya da iletişim formundan bize ulaşabilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.