BLOG

Vize Randevusu Almadan Önce Yapılması Gerekenler

A -A +
Vize Randevusu Almadan Önce Yapılması Gerekenler

Vize alabilmek için ilk olarak başvuru yapacağınız ülkenin istediği çalışma evraklarınızı hazırlamanız gerekmektedir. Evrakların eksiksiz ve doğru hazırlanması vizenizin olumlu sonuçlanmasında etkili olmaktadır. Hazırladığınız evraklarınızı bize getirdiğiniz takdirde ilk olarak eksik olup olmadığı profesyonel vize ekibimiz tarafından kontrol edilmektedir. Kontrolü yapıldıktan sonra evraklarınız başvuru yapacağınız ülkenin prosedürüne göre sıralanmaktadır. Başvuru sırasında hazır olması gereken belgeler arasında yer alan seyahat sağlık sigortanız, başvuru formunuz, şahsi dilekçeniz, uçak ve otel rezervasyonunuz yapılıp, dosyanız tarafımızca hazır hale getirilir.

Dosyanız hazırlandıktan sonra başvurunuz için randevu alınmaktadır. Randevunuz seyahat tarihinize ve programınıza uygun planlanır. Eğer ilk kez vize alıyorsanız; bazı ülkelerin uyguladığı prosedüre göre parmak izi vermek için randevu gününde şahsen gelmeniz gerekecektir. Parmak izi vereceğiniz gün profesyonel ekibimizden bir kişi işlemlerinizin sorunsuz tamamlanması için sizlere eşlik etmektedir. Parmak izi verdikten sonra vizenizin sonuçlanmasına kadar olan süreçte ekibimiz işleminizin takibini titizlikle yaparak, pasaportunuzu teslim alınca vakit kaybetmeden sizlere iletmektedir.

Vizenizin uzun süreli ve olumlu sonuçlanması için en önemli gereklilik, randevu gününden önceki sürecin eksiksiz ve doğru bilgilerle tamamlanmasıdır.

Vize başvurunuzda profesyonel vize ekibimiz ile çalışmak isterseniz, müşteri temsilcilerimiz ile iletişime geçerek gerekli bilgileri alabilirsiniz.

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.