BLOG

Vize Reddi İçin Profesyonel Desteğin Önemi Nedir?

A -A +
Vize Reddi İçin Profesyonel Desteğin Önemi Nedir?

Yurtdışına çıkmak isteyen Türk vatandaşlarının çoğu, gidecekleri ülkeye vize başvurusunda bulunması gerekmektedir. Özellikle Avrupa'daki Schengen Bölgesi ülkeleri, T.C vatandaşlarına vize uygulamaktadır. Vize başvurularınız pek çok sebepten dolayı red cevabı alabilir. Bu durumda vize reddi için profesyonel desteğin önemi çok büyüktür. Bu durum ne kadar can sıkıcı olsa da çeşitli nedenlerle zaman zaman yaşanabilen bir durumdur. Ve ne yazık ki maddi ve manevi kayıpları büyük olur.

Bir Vize Başvurusu Neden Red Cevabı Alır?

Konsolosluklar, pek çok nedenlerle vize başvurularını olumsuz sonuçlandırabilmektedir. Bu nedenle vize reddi söz konusu olduğunda vize reddi gerekçesinin doğru bir şekilde tespit edilmesi çok önemlidir. Burada dikkat edilmesi gereken en büyük nokta, konsolosluğun sizden istediği evrakların eksiksiz ve tam olarak ilgili makamlara sunulmasıdır. Seyahat amacınıza göre değişiklik gösteren evraklardan bir tanesinin eksik verilmesi, bu tarz bir durumun yaşanmasına  sebep olmaktadır. Bir diğer unsur ise  konsolosluk yetkililerinin seyahat planınızı inandırıcı bulmamasıdır. Yani girdiğiniz mülakatlarda kendinizi iyi ifade edememişsiniz demektir.

Bir diğer önemli unsur ise, mali durumunuzun yetersiz olma konusudur. Eğer mali durumunuzu yeteri kadar belirtememişseniz, bu konsolosluk için tatmin edici bir durum olmayacaktır. Zira ülkeye geri döneceğinize ikna olması gerekmektedir.

Reddedilen Vizeye İtiraz Edebilir Miyim?

Elbette reddedilen vizeye itiraz etmeniz mümkündür. Fakat burada dikkat etmeniz gereken en önemli detay, vize reddinizin hangi sebepten dolayı oluştuğudur. Eğer aynı hatayı yaparsanız, başvurunuz tekrar olumsuz sonuçlanacaktır demektir. Yine de tüm prosedürler yerine getirilmiş olsa dahi, açıklamalardaki kafa karışıklığı ya da tecrübe eksikliği gibi nedenlerle vizeler olumsuz sonuçlanabilmektedir. Bu durum, başvuru sahiplerinin maddi ve manevi olumsuz yönde etkilenmesine sebep olmaktadır.

Peki Reddedilen Vize İçin Profesyonel Desteğin Önemi Nedir?

Aslında sadece vize reddi için değil, vize başvurularında da profesyonel desteğin önemi çok büyüktür. Başvuru yaparken pek çok detayı gözden kaçırabilirsiniz. Ya da evrakları eksik ve hatalı hazırlayabilirsiniz. Tüm bunların yanında, başvuruları sizin adınıza gerçekleştirecek profesyonel bir destek, tüm detayları en ince ayrıntısına kadar gerçekleştireceği için, bu konuda hataya yer verilmeyecektir.

Bugün artık neredeyse tüm konsolosluklar dahi, bu tarz durumlar için profesyonel bir desteğin önemini vurgulamaktadır. Maddi ve manevi yaşayabileceğiniz tüm sıkıntılar için alacağınız bu tarz bir destek hem zamandan hem de nakitten kazanmanıza olanak sağlayacaktır. Vize danışmanlığı konusunda alanında uzman danışmanlarımızdan, profesyonel bir şekilde vize hizmeti almak ve vize sürecinizi en sağlıklı şekilde tamamlamak için İzmir, İstanbul ve Ankara ofislerimizi ziyaret edebilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.