BLOG

Vize Talep Dilekçesi Nasıl Yazılır?

A -A +
Vize Talep Dilekçesi Nasıl Yazılır?
Vize talep dilekçesi, tüm vize başvurularında talep edilen bir belge olup başvurunuzun olumlu sonuçlanması açısından son derece önemlidir. Vize talep dilekçesinin içeriğinden bahsetmeden önce bir noktayı vurgulamak isteriz: Bu dilekçenin standart bir formatı yoktur, dolayısıyla her başvuru sahibine ve seyahat amacına/süresine göre değişmektedir. Buna rağmen, vize talep dilekçesi yazılırken dikkat edilmesi gereken birkaç noktadan söz etmek mümkündür.
 
Vize talep dilekçesi, seyahat edeceğiniz ülkenin konsolosluğuna hitaben yazılır. Dilekçenizde seyahat etmek istediğiniz ülkeye gidiş amacınızı kısa ve net bir şekilde açıklamanız beklenir. Örneğin, aile ziyareti için gidiyorsanız bunu belirtmeniz gerekecektir. Belirtmeniz gereken bir diğer nokta, seyahat (gidiş-dönüş) tarihlerinizdir. Bu tarihlerin uçak biletleriniz ve konaklama tarihlerinizle örtüşmesine özen gösteriniz. Son olarak, seyahatinizden sonra ülkenize geri döneceğinizi taahhüt etmelisiniz. Unutmayın ki vize başvurunuzun olumlu sonuçlanmasında ülkenize geri döneceğiniz kanaatinin oluşması son derece önemlidir.
 
Vize başvurunuzda Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı ile çalışmaya karar verdiğinizde alanında uzman ve tecrübeli danışmanlarımız vize talep dilekçenizi en uygun şekliyle ve doğru bilgilerle sizin adınıza hazırlayacak, bunun yanında vizenizin olumlu sonuçlanması için gereken tüm işlemleri sizin adınıza gerçekleştirerek zamandan tasarruf etmenizi sağlayacaktır. Unutmayın ki reddedilen vize başvurularının büyük bir çoğunluğu eksik ve hatalı evraklarla yapılan başvurular nedeniyle reddedilmektedir. Doğru başvurular, vizenizin olumlu sonuçlanması ihtimalini de artıracaktır. Bu konuda daha ayrıntılı bilgi almak ve başvuru işlemlerinizi hemen başlatmak için danışmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz. Online Randevu Formu, Canlı Destek hattı ve telefon numaralarımız üzerinden Ankara, İstanbul ve İzmir’deki ofislerimize ulaşarak danışmanlarımızdan bilgi alabilirsiniz.

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.