BLOG

Vize Talep Dilekçesi Örneği

A -A +
Vize Talep Dilekçesi Örneği
Vize başvurusu ayrıntılı evrak hazırlamak durumunda kaldığımız, dikkat gerektiren bir süreçtir. Başvuru sırasında her aday kendi çalışma durumuna göre talep edilen belgeleri hazırlamak zorundadır. Evrakların eksiksiz hazırlanması vize başvurunuzun olumlu sonuçlanması için en önemli noktalardan biridir, olumlu sonuçlanan her vize başvurusu da bir sonraki başvurunuzda size olumlu referans olacaktır. Yetkili firmamız ile çalıştığınız takdirde tüm evraklarınızı kontrol ederek olası eksikleri sizlere bildiriyoruz.
 
Vize başvurunuzu yapmadan önce evraklarınız tarafımızca düzenlendiğinden, şahsi ve şirket vize talep dilekçelerini dosyanıza mutlaka ekliyoruz. Vize talep dilekçe örneğinde seyahat amacı ve izin tarihlerinizin açıkça belirtilmesi önemlidir. Şirket vize talep dilekçesi; göreviniz, seyahat tarihleriniz ve seyahat amacınızı açıkça ifade etmelidir. Şahsi vize talep dilekçeniz ise tarafımızca yine seyahat tarihlerinizi ve amacınızı belirtecek şekilde hazırlanmaktadır. Hazırlanan dilekçeler vize başvurunuz için gerekli açıklamaları yapabileceğiniz tek evraktır. Konsolosluk ile birebir görüşme yapılmadığından, dilekçelerin ayrıntılı yazılması mevcut durumunuzu açıklamada etkili olacaktır.
 
Vize başvurunuz için hazırlamanız gereken vize talep dilekçesi örneği ile ilgili güncel ve ayrıntılı bilgi edinmek isterseniz müşteri temsilcilerimizle hemen iletişime geçebilirsiniz. Alanlarında uzman ve deneyimli danışmanlarımızla Ankara, İstanbul ve İzmir’de bulunan ofislerimizde birebir görüşmek için Online Randevu Formu, Canlı Destek hattı veya telefon numaralarımızı kullanarak randevu alabilirsiniz.

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.