BLOG

Yeni Zelanda Çalışma Vizesi İşlemleri

A -A +
Yeni Zelanda Çalışma Vizesi İşlemleri

İngiliz Milletler Topluluğu’nun 15 üyesinden biri olan Yeni Zelanda’ya seyahat etmek isteyen Türk vatandaşlarının vize alması gerekmektedir. Yeni Zelanda’ya seyahat etmek için amacınıza ve mesleğinize uygun kategoriden başvuru yapmalı ve onay almalısınız.

Temsilciliklerden yapabildiğiniz vize başvuruları Ankara Yeni Zelanda Büyükelçiliği tarafından değerlendirilmektedir. Yeni Zelanda vizesi için şahsen başvuru zorunluluğu bulunmamakta olup yetkili acenteler aracılığıyla başvuru yapabilirsiniz. 

Yeni Zelanda Ankara Büyükelçiliği ve İstanbul Fahri Konsolosluğu’nun çalışma ve oturma vize başvurularını değerlendirme yetkisi yoktur, 90 günden uzun sürecek seyahatlerinizde Yeni Zelanda vize başvurularınız için Dubai ve Londra’da bulunan Yeni Zelanda Göçmenlik Servisi (NZIS) ofisine müracaat etmeniz gerekmektedir. Gerekli evrak ve formları başvuru dosyanıza ekleyerek Londra’ya gönderebilir veya sizin adınıza bu prosedürleri yürütmesi için Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı ekibimizle çalışabilirsiniz. 

Yeni Zelanda’da çalışmak için vize başvurusu yapacak kişilerin 55 yaş ve altında olması gereklidir. Eğer hali hazırda anlaştığınız bir şirket yoksa 3 aylık seyahat vizesi ile gitmeniz, bulduğunuz işte 3 ay çalışmanız daha sonra yetkili mercilere 3 aydır çalıştığınızı belgelemeniz ve o işte 1 yıl çalışmanız makul bir yol haritası olabilir. Daha sonra belgeleriniz değerlendirilerek çalışma ve oturum izni alabilmektesiniz. 

Yeni Zelanda çalışma vizesi ile ilgili prosedürleri alanlarında uzman ve deneyimli Re-Vize Danışmanlık Şirketi’nin danışmanları ile yürütebilirsiniz. Bizimle iletişime geçin veya İzmir ve Ankara’da bulunan ofislerimizi ziyaret ederek kariyerinize yepyeni yön verin. 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.