BLOG

Yeni Zelanda Dil Okulu Vizesi Nasıl Alınır?

A -A +
Yeni Zelanda Dil Okulu Vizesi Nasıl Alınır?

Resmi adıyla Yeni Zelanda Milletler Topluluğu, Okyanusya’da bir ülkedir. Refah seviyesi oldukça yüksek olan ülkede, ekonomi büyük ölçüde tarım, hayvancılık ve altın madenciliği ile sağlanmaktadır. %30’u ormanlarla kaplı, ovaları, dağları, gölleri ile eşsiz bir doğal güzelliğe sahip olan Yeni Zelanda, dünyanın en çok bilinen fantastik öyküsü Yüzüklerin Efendisi serisine de hem kitaplarında esin kaynağı olmuş hem de filmlerinin çekimine ev sahipliği yapmıştır. 

Yeni Zelanda, North Island ve South Island isminde iki büyük ada ve pek çok küçük adadan oluşmaktadır. Telegraph Travel ödüllerinde dünyanın ziyaret edilecek en iyi yeri olarak seçilen Yeni Zelanda turizm yönünden de gelişmiştir. Dünyanın dört bir yanından insanlar hem tatil hem de kültür turizmi için Yeni Zelanda’yı tercih etmektedirler. Oldukça kaliteli ve dünya çapında isim yapmış dil okullarına da ev sahipliği yapmak ülke de eğitim turizmi de hatırı sayılır ölçüdedir. 

Yeni Zelanda’da dil eğitimi almak için izlemeniz gereken belli başlı prosedürler vardır. Her pasaport türüne vize uygulamasında bulunan Yeni Zelanda’ya eğitim almak için seyahat etmek isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının da vize alması zorunludur. 

Standart evraklarla başlamak gerekirse; Pasaportunuzun güncel ve iyi kondisyonda olması gerekmektedir. 10 yıldan eski ve/veya yıpranmış pasaport ile yapılan başvurular konsolosluklarca kabul edilmemektedir. Varsa daha önce aldığınız vizelerin ve eski pasaportlarınızın fotokopisini de başvuru dosyanıza eklemeniz gerekir.  İki adet güncel, en fazla 6 ay içerisinde çekilmiş uygun ölçülerde biometrik fotoğraf, gidiş-dönüş uçak bileti rezervasyonlarınız ile konaklama bilgileriniz de ibraz etmeniz gereken diğer standart gerekli evraklardır. Vize başvuru formunun eksiksiz ve doğru bilgilerle, açık ve net şekilde ifadelerle doldurulması oldukça önemlidir. 

Öğrenci ve 18 yaşından küçükseniz, anne ve babanızın pasaport fotokopileri ve imzalanmış İzin Belgesi (No Objection Certificate) vize başvuru dosyanızda bulunmalıdır. Eğer öğrenci ve 18 yaşından büyükseniz öğrencilik belgeniz imzalı ve kaşeli bir şekilde sunulmalıdır. Kabul edildiğiniz kurumdan Kabul ve Kayıt Belgesi almalısınız. Yeni Zelanda’da kaldığınız her ay için en az 1500 Yeni Zelanda Doları tutarında bakiyenizin bulunduğu hesap dökümünü, size sponsor olacak 1. dereceden akrabanızın (anne, baba, kardeş) banka hesap dökümü, maaş bordrosu gibi finansal bilgiler de gerekli evraklardır. 

Daha detaylı bilgi almak ve Yeni Zelanda Eğitim Vizesi almak için bizimle iletişime geçebilir, Ankara, İzmir ve İstanbul’da bulunan Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı ofislerimizi ziyaret edebilirsiniz. Alanlarında uzman ve deneyimli danışmanlarımız size ihtiyaç duyduğunuz tüm bilgiyi vererek vize başvuru sürecini sizin adınıza yürüterek en kısa sürede sorunsuz Yeni Zelanda vizesi almanıza yardımcı olacaklar. Zaman kaybı ve maddi manevi kayıplar yaşamadan vize almak için Re-Vize’ye gelin.

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.