BLOG

Yüksek Refah Seviyesi İle Danimarka Çalışan Vizesi

A -A +
Yüksek Refah Seviyesi İle Danimarka Çalışan Vizesi

Yüksek refah seviyesi ile Danimarka, bugün pek çok kişinin iş kurmak  ya da çalışmak için gittiği ülkelerden biridir. Ülke aynı zamanda dünyanın en mutlu insanlarının yaşadığı yer olarak bilinmektedir. Ayrıca Danimarka Avrupa'nın güçlü ve kendine özgü ülkelerinden biridir. Bu sebeplerden dolayı ülke gerek turistler için gerek diğer kişiler için cazibe yerlerinden biri haline gelmiştir. Danimarka'ya pek çok açıdan gitmek mümkündür. Peki Danimarka çalışan vizesi nasıl alınır? Nasıl bir yol izlenmelidir?

Danimarka Çalışan Vizesi Nasıl Alınır?

1973’ten beri Avrupa Birliği üyesi olan Danimarka, Avrupa ülkeleri arasında serbest dolaşım hakkı tanıyan Schengen Anlaşmasına taraftır ve bu kapsamda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına vize uygulamaktadır. Bu nedenle, herhangi bir sebeple Danimarka’ya kısa süreli veya uzun süreli seyahat etmek isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının Danimarka Konsolosluğu’na vize başvurusunda bulunmaları gerekmektedir. Özel pasaport sahipleri, 180 gün içinde 90 günü aşmamak kaydıyla Danimarka’ya vizesiz seyahat edebilirler.

Eğer Danimarka'da bulunan bir şirketten bir iş teklifi almışsanız ve ülkeye bu amaçla gitmeniz gerekiyorsa çalışan vizesi almanız gerekmektedir. Sizden istenen evraklar seyahat amacınıza göre değişkenlik göstereceğinden dolayı bu noktada dikkat etmeniz gereken en önemli nokta belgeleri konsolosluğa düzgün ve tam bir şekilde sunmanızdır. Eğer belgeleri eksik ya da hatalı verirseniz vizeniz olumsuz etkilenecek ve muhtemelen red cevabı alacaksınızdır. Bu noktada dikkat edilmesi gereken önemli kriterlerden birisi de iş teklifi aldığınız firmadan bir davetiye almaktır. Davetiye, konsolosluklar tarafından olumlu bir belge olarak kabul edilmekte ve vize alım süreçlerini kolaylaştırmaktadır. Bunun yanı sıra alacağınız profesyonel destek de sizi vize alım sürecinin sıkıcı ve titiz detaylarından muaf tutarak vizenizi kısa sürede olumlu bir şekilde sonuçlanmanızda yardımcı olacaktır.

Re-vize İle Danimarka Çalışan Vizeniz Hazır!

Danimarka vizenizi alırken gerekli evraklar, işlemlerin ilerleyişi ve başvuru süreciniz ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için müşteri temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Olumlu sonuçlanan tüm vize başvuruları diğer başvurularınızda sizlere referans olmaktadır. Profesyonel destek alarak başvurunuzu doğru şekilde yapmanız vize sonucunuzda çok etkili olacaktır.  İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerimizi ziyaret ederek alanında kendini ispatlamış uzman vize danışmanlarımız ile yüz yüze görüşebilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.