BLOG

Yunan Adalarına Vize Nasıl Alınır?

A -A +
Yunan Adalarına Vize Nasıl Alınır?

Yunanistan adalarına seyahat etmek istediğiniz takdirde iki şekilde vize alabilirsiniz. Çalışma durumunuza göre evrak hazırlayıp başvuru yaptığınız takdirde Yunanistan Schengen vizesi alabilirsiniz. Schengen vize başvurusu evrak hazırlama yönünden ayrıntılı olup süreç açısından 10 iş gününe kadar sürebilir. Ancak uzun süreli vize aldığınız takdirde Adalar hariç diğer Schengen ülkelerine de seyahat edebilirsiniz. İkinci şekilde, sadece Yunan adalarını görmek, az evrak hazırlamak ve kısa sürede seyahat edebilmek için “kapı vizesi” olarak bilinen vize türüne başvurabilirsiniz. Kapı vizesi uygulaması, Mayıs ile Ekim arasında başvuru yapılabilen, tek girişli, 15 günlük bir vize türüdür. Her ada için ayrı kapı vizesi uygulaması bulunmaktadır, yani başka bir adaya seyahat etmek istediğinizde tekrar başvuru yapmanız gerekecektir.

Schengen vizesine istediğiniz zaman başvurabilmek mümkünken, kapı vizesine sadece feribot seferlerinin devam ettiği sezon boyunca başvuru yapabilirsiniz. Ancak yaz aylarında kısa sürede sonuçlanması ve sadece tek bir adayı ziyaret edecek kişiler için avantaj sağladığından dolayı yoğun başvuru yapılan bir vize türüdür. Kapı vizesi ile ilgili evrakları ve başvuru prosedürü hakkında bilgi almak için tecrübeli müşteri temsilcilerimizle her zaman iletişime geçebilirsiniz.

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.