BLOG

Yunanistan Schengen Vizesi Kolay Alınır Mı?

A -A +
Yunanistan Schengen Vizesi Kolay Alınır Mı?

Yunanistan, Avrupa’nın en çok turist çeken ülkelerinden biri olmakla birlikte Türkiye’den de fazlasıyla ziyaretçi çekmektedir. Avrupa Birliği ve Schengen Bölgesi’ne dahil olan Yunanistan hem tarihi değerleri ile kültürel turizmi hem doğal güzellikleri ile tatil turizmi gelişmiş bir ülkedir. 

Türkiye’nin komşusu olan Yunanistan, tarafı olduğu Schengen Anlaşması gereği Türk vatandaşlarına vize uygulamaktadır. Ancak çok yoğun vize talebi alan Yunanistan Devleti ve Türkiye Cumhuriyeti arasında yapılan anlaşmaya göre Türkiye’den Yunanistan adalarına gitmek isteyen Bordo pasaport sahibi T.C. vatandaşları Yunanistan kapı vizesi ile adalara giriş yapabilmektedirler. Kapı vizesine de dilerseniz yetkili vize şirketimiz Re-Vize aracılığı ile yapabilmektesiniz. 

Kapı vizesi ile diğer ülkelere giriş yapamazken Schengen Yunanistan Turist vizesi ile diğer Avrupa ülkelerinin birçoğuna giriş yapabilmektesiniz. Eğer Adalar dışında gezip görmek istediğiniz yerler varsa Turist vizesine de yetkili şirketimiz Re-Vize aracılığı başvuru yapabilirsiniz. 

Yunanistan Schengen turistik vizesi için gerekli standart evraklar, yıpranmamış ve güncel pasaportunuz, iki adet uygun ölçülerde biyometrik fotoğrafınız, kimlik fotokopiniz, vize talep dilekçeniz, banka hesap özetiniz, konaklama ve transfer rezervasyon bilgileriniz, mesleki durumunuzu gösteren belgeler şeklindedir. Mesleğiniz, kalacağınız süre gibi durumlar ekstra evrakları gerektirebilir. Bu nedenle ayrıntılı bilgi almak için bizimle iletişime geçmenizde fayda vardır. 

Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı şirketi olarak, uzun yıllardır bu alanda hizmet vererek sizleri maddi, manevi kayıp yaşamadan istediğiniz ülkeye seyahat edebilmeniz için çalışmaktayız. Danışman kadromuz, alanlarında uzman ve deneyim sahibi kişiler olup başvuru sürecini sizin adınıza yürüterek herhangi bir prosedürü atlamadığınızdan emin olurlar. Böylece başvurunuzun reddedilme olasılığını minimuma indirmiş olursunuz. Danışmanlarımız aynı zamanda transfer, konaklama ve seyahat sağlık sigortası gibi vizeniz için gerekli diğer konularda da ücretsiz danışmanlık sunmaktadırlar. 

Yunanistan Schengen vize başvurusu hakkında ayrıntılı bilgi almak ve başvuru yapmak için bizimle telefon, Canlı Destek hattı ya da online randevu formu aracılığı ile iletişime geçebilirsiniz. Ankara, İstanbul ve İzmir’de bulunan ofislerimizi ziyaret ederek danışmanlarımız ile yüz yüze de görüşebilirsiniz.

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.