BLOG

Yunanistan Turistik Çalışan Vizesi Nedir?

A -A +
Yunanistan Turistik Çalışan Vizesi Nedir?

 Komşumuz Yunanistan ekonomik açıdan cazibesini asla yitirmemiş bir ülkedir. Turistik potansiyeli son derece güçlü bir ülke olan Yunanistan aynı zamanda coğrafi yakınlığı dolayısıyla da Türkiye’den pek çok turistin ilgisini çekmektedir. Yükselen kur farkı sebebiyle ekonomik bir tatil yapmak isteyen sayısız çalışan, tatil mekanı için Yunanistan’ı tercih etmeye başlamışlardır.

Yunanistan Turistik Çalışan Vizesi Almanın İncelikleri

Eğer ki bir özel şirkette iş sahibiyseniz ve Yunanistan’a gitmeyi planlıyorsanız vize başvurusunda bulunabilmek adına belli başlı evraklara sahip olmanız şarttır. Bu evrakları eksiksiz ve kusursuz bir şekilde hazırlamanız vize başvurunuzu olumlu sonuçlanmasını sağlayacak en önemli etkenlerin başında gelir. Yunanistan turistik çalışan vizesi ile ilgili belgelerinizi yanlış sunduğunuz takdirde vize başvurunuzun olumsuz sonuçlanması olasıdır.

Yunanistan Turistik Çalışan Vizesi İçin Gerekenler

Bir özel sektör çalışanı olarak Yunanistan’a yapacağınız ziyaret için hazırlayacağınız evraklar şunlardır: Tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği, şahsi banka dökümü, son dört aylık bir maaş bordrosu, çalıştığınız işyerinin ticaret gazetesi kaydı, oda sicil kaydı, vergi levhası ve bir dilekçe. Bu belgeleri doğru bir şekilde hazırlamanız son derece önemlidir. Ayrıca dilekçenizin üslubu açık ve samimi bir dil ile aktarılmalıdır.

Yunanistan Turistik Çalışan Vizesi Ne Kadar Sürede Çıkar?

Yunanistan turistik çalışan vizesinin çıkış süresi genel olarak Yunanistan’da ne kadar kalacağınızla paraleldir. Ancak Yunanistan turistik çalışan vizesinin özel durumu dolayısıyla başvurular genel olarak 15 ila 30 iş günü arasında sonlanmaktadır. Daha önceden bir Schengen ülkesi vizesi almışsanız bu süreç daha da kısalmaktadır. Ayrıca vize türleri çok çeşitlilik gösterdiğinden dolayı, daha önce farklı konseptte bir Yunanistan vizesi almışsanız , turistik çalışan vizeniz yine bir kısa süre içerisinde çıkabilmektedir.

Vize Başvurularında Profesyonel Yardımın Önemi Nedir?

Vize başvurunuz süresince profesyonel bir ekipten yardım almanın bu süreci hızlı bir şekilde tamamlamanıza yardımcı olacağı bir gerçektir. Başvurunuzun onaylanması sonucunda aldığınız her vizenin gelecekteki başvurularınız için bir referans göreceğini de bilmeniz gerekmektedir. Bugün konsolosluklar dahi bu tarz bir profesyonel süreci onaylamaktadır. Çünkü belgelerinizi eksiksiz bir şekilde tamamlamış olsanız dahi, vizenizin çıkması uzayabilir ya da vizenizin reddi gerçekleşebilir.

Re-vize Profesyonel Vize Hizmetleri, vize sürecinizde almanız gereken tüm desteği profesyonel ekibi ile birlikte sağlamaktadır. İzmir, Ankara ve İstanbul’da bulunan ofislerimizi ziyaret ederek, uzman vize danışmanlarımızla görüşebilir ve vize sürecinizi en doğru adresten, en sağlıklı şekilde planlayabilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.