BLOG

Yunanistan Vize Başvurusu Nereye Yapılır?

A -A +
Yunanistan Vize Başvurusu Nereye Yapılır?

Komşu ülke Yunanistan; dillere destan güzelliği ile ülkemiz vatandaşlarının sıklıkla ziyaret ettiği ülkelerden biridir. Ülke bir Schengen ülkesi olduğundan dolayı, burayı ziyaret etmeden önce kişilerin Yunanistan Schengen vizesine başvuruda bulunması gerekmektedir. Seyahat amacınıza göre şekillenen vize türleri ile Yunanistan'ı ziyaret edebilirsiniz. Peki Yunanistan vize başvurusu nereye yapılır?

Yunanistan Schengen Vizesi Ve Detayları

Sorumuzun cevabına geçmeden önce vize detayları hakkında bilgi vermemiz daha doğru olacaktır. Yunanistan Schengen vizesine başvuruda bulunduğunuz zaman Avrupa'da bulunan 26 ülkeyi de serbest bir şekilde gezebilirsiniz. Schengen üyesi olan; Avusturya, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Macaristan, İzlanda, İtalya, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Hollanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Slovenya, Slovakya, İspanya, İsveç ve İsviçre’de vize süreniz boyunca ekstra bir vize veya belgeye ihtiyaç duymadan sadece Yunanistan vizesi ile dolaşabilirsiniz.

Yunanistan Kapı Vizesi

Türkiye’nin komşusu olan Yunanistan, tarafı olduğu Schengen Anlaşması gereği Türk vatandaşlarına vize uygulamaktadır. Ancak çok yoğun vize talebi alan Yunanistan Devleti ve Türkiye Cumhuriyeti arasında yapılan anlaşmaya göre Türkiye’den Yunanistan adalarına gitmek isteyen Bordo pasaport sahibi T.C. vatandaşları Yunanistan kapı vizesi ile adalara giriş yapabilmektedirler. Kapı vizesine de dilerseniz yetkili vize şirketimiz Re-Vize aracılığı ile yapabilmektesiniz. Kapı vizesi ile diğer ülkelere giriş yapamazken Schengen Yunanistan turist vizesi ile diğer Avrupa ülkelerinin birçoğuna giriş yapabilmektesiniz. Eğer Adalar dışında gezip görmek istediğiniz yerler varsa Turist vizesine de yetkili şirketimiz Re-Vize aracılığı başvuru yapabilirsiniz.

Yunanistan Vizesi İçin Nereye Başvuru Yapılmalıdır?

Başvurular bizzat yapılabildiği gibi, yetkili acenteler aracılığı ile de yapılmaktadır. Bugün artık tüm konsolosluklar maddi ve manevi kayıpların önüne geçmek ve vizenizin olumlu bir şekilde sonuçlanmasına ön ayak olmak için profesyonel bir yardım almanın önemini vurgulamaktadır. Yıllardır sürdürdüğümüz titiz vize çalışmalarımız ile müşterilerimizin ihtiyaçlarını olması gerektiği gibi karşılayarak bu günlere kadar gelmeyi başardık. Siz de vize alım süreçlerinin titiz ve hassas detaylarından muaf olmak ve yurt dışı seyahatlerinizi en iyi şekilde tamamlamak için alanında uzman vize danışmanlarımız ile görüşebilir ve vizenizi kısa sürede olumlu bir şekilde alabilirsiniz. Dilerseniz başvuru formundan bizlere ulaşabilir ya da Whatsapp hattımıza mesaj bırakabilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.