BLOG

Yunanistan Vizesi İçin Gerekli Evraklar

A -A +
Yunanistan Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Dillere destan sahilleri, insanının sıcaklığı, kültürümüze olan yakın benzerliği ile komşu ülke Yunanistan, bugün bir çok Türk vatandaşı tarafından ziyaret edilen ülkelerin başında gelmektedir. Sahip olduğu tarih, kültür ve doğal güzellikler sayesinde Yunanistan, Avrupa’nın en çok tercih edilen tatil noktalarından birisi haline gelmiştir. Bu sebepten dolayı pek çok kişi Yunanistan vizesi almayı tercih etmektedir. Ancak Yunanistan vizesinin avantajları sadece Yunanistan’a seyahat etmekle kısıtlı değildir. Yunanistan vizesi sizin birden fazla ülkeye gitmenize de yardımcı olmaktadır. Schnengen kapsamındaki Yunanistan vizesi için gerekli olan evraklar nelerdir?

Yunanistan Schengen Vizesi Ve Evrakları

Yunanistan vizesi almak çok da zorlu bir süreç değildir. Türkiye ile Yunanistan’ın arasındaki gelişmiş komşuluk ilişkilerinden dolayı bu vize kolaylıkla alınabilmektedir. Dikkatli olunması gereken tek ve en önemli nokta bu vizeyi alırken hiçbir detayın atlanmaması ve evrakların tam verilmesidir. Bu koşul sağlanarak uygun bir pasaportla başvuru yapıldığında seyahat amacınıza göre belirlenmiş bir süre içerisinde Yunanistan vizesi alabilirsiniz.

Sizden istenen evraklar elbette seyahat amacınıza göre değişkenlik göstermektedir. Ancak her vize başvurusunda mutlaka sahip olmanız gereken belgeler arasında;

Pasaport,

Nüfus kayıt örneği,

Vize başvuru formu,

Seyahat sağlık sigortası,

Gelir belgeleri,

Varsa davetiye,

İki adet biyometrik fotoğraf bulunmaktadır. Saydığımız tüm belgeleri ve sizden istenecek olan diğer belgeleri eksiksiz ve hatasız bir şekilde teslim etmeniz son derece mühim bir konudur. Aksi halde vize reddi ile karşılaşabilirsiniz.

Yunanistan vizesinin çıkış süresi genel olarak Yunanistan’da ne kadar kalacağınızla paraleldir. Ancak Yunanistan turistik çalışan vizesinin özel durumu dolayısıyla başvurular genel olarak 15 ila 30 iş günü arasında sonlanmaktadır. Daha önceden bir Schengen ülkesi vizesi almışsanız bu süreç daha da kısalmaktadır. Ayrıca vize türleri çok çeşitlilik gösterdiğinden dolayı, daha önce farklı konseptte bir Yunanistan vizesi almışsanız , turistik çalışan vizeniz yine bir kısa süre içerisinde çıkabilmektedir.

Re-vize Profesyonel Vize Hizmetleri, vize sürecinizde almanız gereken tüm desteği profesyonel ekibi ile birlikte sağlamaktadır. İzmir, Ankara ve İstanbul’da bulunan ofislerimizi ziyaret ederek, uzman vize danışmanlarımızla görüşebilir ve vize sürecinizi en doğru adresten, en sağlıklı şekilde planlayabilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.